SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PMYO Önünde Kaza

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:04:23
PMYO Önünde Kaza
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Çevreyolu’nda karşıdan karşıya geçmek isteyen bir gence otomobil çarptı. Kazada ağır yaralanan genç hemen hastaneye kaldırıldı. 

İddiaya göre, Malatya-Ankara Karayolu Polis Meslek Yüksek Okulu mevkiinde yolun karşısına geçmek isteyen C.M.'ye 44 AJ 522 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç, kanlar içerisinde yere yığıldı. Çevredekilerin durumu sağlık ekiplerine bildirmesiyle kısa sürede olay yerine gelen 112 ambulansı, ağır yaralanan genci hemen Malatya Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne kaldırdı.

Otomobil sürücüsü kazadan sonra gözaltına alınırken, kazadan geriye ise yaralı gencin elinden savrulan bardaklar ve defterler kaldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız