SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PMYO'da Tayin Depremi!

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet teşkilatında görev yapan polis memurları ile rütbelilerin tayinleri açıklanırken, Türkiye’nin önde gelen Polis Meslek Yüksek Okulları’ndan birisi olan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu’nda tayin şoku yaşanıyor.

Edinilen bilgilere göre, 50’ye yakın polis memurunun görev yaptığı Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu’nda 40’a yakın polis memurunun tayininin çıktığı öğrenildi.

4 Yıllık şark görevi kapsamında bulunan Malatya’da, şark görevi hizmetini tamamlayan, ancak çeşitli nedenlerden dolayı tayinlerinin çıkmaması için İPKA veren Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu’ndaki polis memurlarının, bu İPKAlarının dikkate alınmadığı ve 40’a yakın Polisin tayininin çeşitli illere tayinlerinin çıktığı belirtildi.

Eş, eğitim ve bakmakla yükümlü oldukları kişiler yüzünden Malatya’dan gitmek istemeyen, ancak İPKAları dikkate alınmayarak tayinleri çıkan polislerin şok yaşadıkları ve ne yapacaklarını şaşırdıkları öğrenildi.

Edinilen istihbarata göre Polis Meslek Yüksek Okulu idaresinin de bu durumdan rahatsız olduğu, çoğu büroların tamamen boşaltıldığı öğrenilirken, Okul yöneticilerinin Ankara’ya giderek Genel Müdürlük bazında tayinlerin birçoğunun durdurulması için girişimde bulunacakları bildiriliyor.

Öte yandan, bazı siyasi kişilerin torpilli kişilere yer açmak için Polis Meslek Yüksek Okulu’ndaki polislerin tayinlerinin çıkarıldığı iddiaları da konuşuluyor.

Tayinlerin durdurulmaması halinde birçok ailenin perişan olacağı, çocuklarının eğitiminin aksayacağı belirtiliyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız