SON DAKİKA
SON DEPREMLER

PMYO'ya Darendeli Müdür

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:48:07
PMYO'ya Darendeli Müdür
A- A+ PAYLAŞ

İbrahim Azcan’ın Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmesi ile boşalan Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü’ne Darende doğumlu Sıtkı Akgül atandı. 

Birinci Sınıf Emniyet Müdürü Sıtkı Akgül’ün 8 Kasım 2009 tarihinde PKK militanlarınca İstanbul Küçükçekmece'de İETT otobüsüne atılan molotof kokteyli ile yaralanan ve bir süre tedavi gördükten sonra kurtarılamayarak yaşamını yitiren Malatya / Darende kökenli lise öğrencisi Serap Eser’in akrabası olduğu öğrenildi. 

İstanbul Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığı’nda Polis Başmüfettişi olarak görev yaparken, İçişleri Bakanlığı’nın 2 Mayıs tarihli ‘Olur’u ile Malatya Polis MYO Müdürlüğü’nü ‘Geçici görevle vekaleten yürütmesi’ uygun görülen Sıtkı Akgül, 2009-2012 tarihleri arasında 3 yıl süreyle İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı. Akgül, yeğeni Serap Eser’in uğradığı molotoflu saldırı sırasında İstanbul Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube ve Toplum Suçlarından Sorumlu Müdür Yardımcısı olarak görev yapıyordu.

Sıtkı Akgül, geçtiğimiz günlerde Malatya’ya gelerek görevine başladı. Akgül, 16 Mayıs tarihinde Malatya Emniyet Müdürü Mustafa Aygün’ü ziyaret ederek, bir süre görüştü. 

Sıtkı Akgül Kimdir? 

Malatya Polis MYO internet sitesinde, Polis MYO’nun yeni müdürü Sıtkı Akgül’ün biyografisine ilişkin olarak şu bilgilere yer verildi: 

“Sıtkı Akgül, 1963 yılında Malatya/Darende'de doğdu. 1989 yılında Polis Akademisi'nden mezun oldu. 1989 - 1995 yılları arasında Emniyet Genel Müdürlüğü'nde, 1995 - 1999 yılları arasında Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğünde, 1999 - 2006 yılları arasında Bursa İl Emniyet Müdürlüğünde, 2006 - 2009 yılları arasında İzmir İl Emniyet Müdürlüğü kadrolarında İlçe Emniyet Müdürü, Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü ve Çocuk Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2009 - 2012 yılları arasında İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünde İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak çalıştı. 2012 yılında İstanbul Teftiş Kurulu Bölge Başkanlığı'nda Polis Başmüfettişi olarak görev yapmakta iken, 2013 Mayıs ayında Malatya Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü olarak atandı. Akgül, evli ve üç çocuk babasıdır”.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız