SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat Belediye Dönüyor

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Amatör Küme'den maddi olanaksızlıklardan dolayı çekilen, Polat Belediyespor, 8 yıl aradan sonra tekrar lige dönmeye hazırlanıyor.

Maddi olanaksızlıklar nedeniyle 2001 yılında amatör ligden çekilen Polat Belediyespor, Kulüp Başkanı Seçkin Ayhan ve taktımın eski futbolcularından Polat Belediye Başkanı İsmet Güzel'in destekleriyle tekrar amatör lige dönüyor.

Başkan Seçkin Ayhan, Polat Belediyespor'un maddi sorunlar nedeniyle talihsiz bir şekilde kapandığını belirterek, "1987 yılında kurulmuş olan takımımız ilk yılında mağlup şampiyon olarak 1. amatör lige çıkmıştı. Malatya amatörüne renk ve oynadığı futbolla görsellik kazandıran takımımız maalesef 8 yıldan beri resmi müsabakalara katılamıyordu. Bu sene belediye başkanımızın bizlere vermiş olduğu destekle inşallah lige katılıp başarı ile mücadelemizi vereceğiz. Şu an eski lisanslar ve tescilimiz iptal olduğu için kulüp tescilini Malatya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (MASKF) Başkanı Fahrettin Eserdi'nin yardımları ile yeniden yaptırdık ve lisans işlemlerine başladık. Takımımız şuan günlük idman ile çalışmalarını sürdürmekte olup lige iyi şekilde hazırlanmaktadır.Tek eksiğimiz kasabamızda resmi müsabakalarımızı yapacağımız bir stadımızın olmaması. iç sahamız Doğanşehir stadı olacak ve maçlarımızı burada oynayacağız. İlçemizi üç takımla temsil edecek olmamız bizim için iyi bir avantaj. Temennim sezonu kavgasız, gürültüsüz sadece güzel futbolumuzun anlatıldığı bir şekilde geçirmek. Doğanşehir ve kasabamıza hayırlı olsun. Tüm hemşehrilerimizin desteklerini beklediğimizi bildirir herkese saygılar sunarım" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız