SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat BİLSAM'da Konuştu

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:12:03
Polat BİLSAM'da Konuştu
A- A+ PAYLAŞ

Akademisyenler Platformunun bu haftaki konuğu Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat oldu.

Aylık periyotlar halinde bir araya gelen Akademisyenler Platformunun bu haftaki konukları Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları oldu. Programa ayrıca Konferanslar Dizisi kapsamında konuğumuz olan Prof. Dr. Fazıl Hüsnü Erdem ve Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu’da katıldı.

BİLSAM Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Tav BİLSAM çalışmalarından kısaca bahsederek, yakın bir zaman sonra ikincisi yapılacak olan Kurtuba Akademi Sosyal Bilimler Öğrenci Sempozyumunun detaylarına değinerek sözü Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a bıraktı.

Yeşilyurt Belediyesinin çalışmalarını anlatan Polat,  güçlü ve dinamik bir ekibe sahip olduklarını dile getirerek "Kadromuzu en iyi şekilde oluşturarak insanlarımıza daha faydalı olabilmek için var gücümüzle çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi. Ayrıca çalışmaları yaparken akademisyenlerle görüşmeler yapıldığını ve Yeşilyurt’un daha iyi hizmetler alabilmesi için bu görüşmelerin devam edeceğini söyledi. Yine bu kapsamda dernek ve vakıflarla da istişare halinde olacağını belirtti.

Yaklaşık olarak iki buçuk saat süren soru-cevap ve sohbetle son buldu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız