SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Bu Millet Hizmetlerin En Güzeline Layıktır"

0
Güncellendi - 2018-03-30 01:45:35
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesine ait servis otobüsüyle evlerinden alınıp hizmete sunulan yatırımlar ve devam eden inşaat alanlarını gezen Özalper mahalle sakinleri daha sonra Gedik Kentpark’ta Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın misafiri oldular.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Milletimize hizmet etme onuru ve şerefini bize yaşatan Cenabı Allah’a binlerce kez hamd ediyoruz. Bu millet hizmetlerin en güzeline ve en iyisine layıktır, biz milletimize hizmet etmeyi en büyük şeref olarak görüyoruz. Hemşerilerimiz parkında, yolunda, sosyal tesislerinde en iyisine layıktır. Malatya’nın en büyük ilçesi Yeşilyurt gelişime açık bir bölgede olduğu için her yıl nüfusu 11 bin civarında artış göstermektedir,  son nüfus sayımına göre 311 bin 764 hemşerimizin yaşadığı güzel ilçemizi el birliğiyle her alanda büyütüyoruz. İlçemizde yaşayan her bir vatandaşımızın huzur ve güveni, sağlıklı ve güzel şartlarda hayatını sürdürmesi bizim en büyük mutluluğumuzdur. İlçemizde nüfus artışına paralel olarak sosyal, kültürel, eğitim, sportif ve çevresel projelerimize yoğunluk veriyoruz,  yeni imar yollarını açıyoruz, sıcak asfalt serimi, sathi kaplama, yol bakım çalışmalarında hedeflerimizin üzerine çıkıyoruz. Her yıl yaşanan nüfus artışı 3 binin üzerinde ek konutlaşmayı getirdiği için bizlerde hemşerilerimize huzur ve güven içerisinde yaşayacakları bir ortam sunmak adına çalışmalarımızı artırmaktayız. Artan nüfus ve akabinde oluşan ek konutlaşmaya göre gereken tedbirleri alıyoruz. Nitelik seviyesi yüksek alt ve üst yapı hizmetlerimiz başta olmak üzere sosyal, kültürel, sportif ve eğitim projelerimizle, fiziki yatırımlarımızla ilçemizi sağlıklı ve planlı bir şekilde büyütüyoruz. Kaliteli ve verimli hizmetlerimizi siz değerli halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz. Bir yandan yeni taşınanlara hizmet ederken diğer taraftan ilçemizin diğer bölgelerindeki değişim ve dönüşüm hizmetlerimizi aksatmadan sürdürmekteyiz. Sokaklarımızın, yollarımızın,  parklarımızın ve yaşam alanlarının kalitesini artırıyoruz. Bizde durmak yok daha hızlı koşmamız ve çalışmamız gerekiyor.” dedi.

Özalper mahalle sakinleriyle istişare toplantısında Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Meltem Kavuk ile AK Parti Yeşilyurt Kadın Kolları Başkanı Esin Tanrıverdi’de hazır bulundu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Savaş (6 yıl önce)
    Yahu ne hizmet yaptiniz laftan yoldan kaldirimdan başka
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    ye kürküm ye
    0
    0
    Yanıtla