SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat; "Bütün İmkânlarımızı Seferber Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2016-09-28 19:25:56
Polat;
A- A+ PAYLAŞ

Vali Galip Demirel Ortaokulu’nun çevre düzenlenmesi, kaldırım yenileme ve yol çalışmalarını inceleyen Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, “İlçemizde bulunan bütün okullara ihtiyaç duydukları her türlü desteği veriyoruz. Fiziki ortamları iyileştirilmiş okullar kuşkusuz öğrencilerimize daha iyi hizmet sunacaktır” dedi.

Başkan Polat, “Belediye olarak ilçemizde bulunan okullarımızın her yönüyle temiz, güzel ve bakımlı olması için elimizden geleni yapıyoruz. Çocuklarımızın hem fiziki hem de çevre düzenlenmeleri yapılmış okullarda güvenli ve huzur içerisinde eğitim hayatlarını sürdürmeleri için bize iletilen talepleri yerine getirmeye özen gösteriyoruz. Bir yandan yerel yönetimler olarak bizler diğer yandan Kaymakamlık ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzle el ele vererek dört bir koldan okullarımızın tüm eksiklerini gidermek adına mesai yapıyoruz. Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekibi ile Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Vali Galip Demirel Ortaokulunun çevresindeki yolları asfaltlayıp, kaldırımları yenilediler. Ayrıca ilçemizde bulunan ve yakın bir zamanda hizmet vermeye başlayacak olan Sanat Lisesinin etrafında bulunan yolları sıcak asfalt ile güzel bir görüntüye kavuşturacağız, burada da asfalt ekibimiz çalışıyor. Okullarımızın eksikliklerini gidermek adına gece geç saatlere kadar yoğun bir mesai yapan personellerimizi tebrik ediyorum, ellerine sağlık” dedi.

Eğitimi önemsediklerini söyleyen Polat, “İlim ve bilgi olmadan modern dünyada rekabet etme şansımız yok, öğrenci kardeşlerimizin ders gördükleri okullarının fiziki ortamlarını en güzel şekilde hazırlamak gerekiyor. Söz konusu öğrencilerimizin eğitimi olunca bütün imkânlarımızı seferber ediyoruz. Geleceğimiz olan çocuklarımızın fiziki olarak daha modern ve pırıl pırıl bir ortamda eğitim görmeleri için belediye olarak destek olmaya çalışıyoruz. İhtiyaç duyulan okullarda başta bahçe düzenlemesi, yeşil alan takviyesi ve malzeme olmak üzere destek veriyoruz. Eğitim kurumlarımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Genç nesillerin kaliteli ve uygun ortamda eğitim görmeleri önceliğimizdir. Çocuklarımız ve onların eğitimi bizim için her şeyden daha önemlidir” ifadelerini kullandı.

Vali Galip Demirel Ortaokulunun çevre düzenlemesi ve yol çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Polat, okulu ziyaret eden İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tatlı ile de bir görüşme yaptıktan sonra inşaatı devam eden okulun spor salonunda incelemelerde bulundu.

Bülten

2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • ibrahim (7 yıl önce)
    yeşilyurt belediyesi halktan yana değil güçlüden yana taraflı bir belediye olmuş adamın varsa yeşilyurt senin kimsenin kimseden haberi yok başkan zabıta ve imar birimini sorgulasın inşallah ankara şikayetimizi dikkate alacak
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (7 yıl önce)
    başkan birde 100 metre ileride çözüm etüt merkezinin imar rezaletini inceleseydi iyi olurdu belediye kaldırın dediği halde kaldırmıyorlar belediyenin imar işlerinde kimler koruyor başkan bide bunu sorgulasın haktan hukukdan bahsetmesin unutmasınlarki ALLAH ın hakkı ve hukuku tecelli eder
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (7 yıl önce)
    sayın başkan birde bostanbaşını incelese iyi olur başlatmış olduğu kanal projesinden kimse bir şey anlayamadı zaten sözde görselliği olan caddeye renk verecek bir kanal olacaktı ama malesef öyle bir kanal yapmışki sanki atatürk barajından su getirecek içindeki su görünmüyor ne gibi bir özelliği var onuda anlamış değilim yaptıkları korkulukları kim boyadı onuda bilmiyorum boyaların hepsi kalkmış durumda sayın başkanımız yerinde incelerse nedemek istediğimi anlayacaktır
    0
    0
    Yanıtla