SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat, GEDİKDER'i Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:41:42
Polat, GEDİKDER'i Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Malatya Merkez İlçe Yeşilyurt Belediye Başkanlığı adayı Hacı Uğur Polat, AKP Yeşilyurt İlçe Başkanı Bayram Taşkın ile birlikte Yeşilyurt Gedik Mahallesi’nde faaliyet gösteren Gedikliler Derneği’ni (GEDİKDER) ziyaret ederek dernek hakkında bilgi aldı.

GEDİKDER Başkanı Emin Avcı, yönetim kurulu ve kalabalık vatandaş topluluğu tarafından karşılanan Hacı Uğur Polat, dernek yöneticileri ile istişarede bulundu. Katılımın yoğun olması sebebi ile açıklamasını dernek girişinde yapmak zorunda kalan Hacı Uğur Polat, “İnsanlığa hizmet için yola çıkan, yardımlaşmayı ve dayanışmayı esas alan derneklere çok ihtiyacımız var. Ortak aklın üretildiği STK'lar bizim önceliklerimiz arasındadır” ifadelerini kullandı.

Seçim öncesi ziyaret ettikleri STK'lar ile seçim sonrasında da bilgi alışverişinde bulunacaklarını belirten Polat, sözlerini şöyle tamamladı:

“Bizler ortak aklın şehrin kalkınmasında ve markalaşmasında, kalkınmasında önemli bir yer tuttuğunu biliyoruz. Ortak aklın üretildiği yerlerin başında ise dernekler gelmektedir. Bu nedenle STK'lar ile olan ilişkilerimizi periyodik hale getirerek sürekli bilgi alışverişinde bulunacağız. Birlik ve beraberliğimizi pekiştiren derneklerin çoğalması bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir.”

GEDİKDER Başkanı Emin Avcı ise Hacı Uğur Polat ve beraberindekilere derneklerine yaptıkları ziyaretten dolayı memnun olduklarını belirterek teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız