SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat Malatya'ya Geldi

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:27:30
Polat Malatya'ya Geldi
A- A+ PAYLAŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Türkmenistan’daki temaslarının ardından serbest bırakılan Türk öğretmen Hacı Hamdi Hamit Polat, ailesiyle birlikte memleketi Malatya'ya geldi. 

Türkmenistan'da Aşkabat Türk İlköğretim Okulu'nda sınıf öğretmeni olarak görev yaptığı sırada bir öğrenciyi dövdüğü iddiasıyla 20 Mayıs 2014'te tutuklanan ve 2 yıl hapse mahkum edilen Polat için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devreye girmişti. Türkmenistan Devlet Başkanı Gurbanguli Berdimuhammedov, Erdoğan'dan gelen talep üzerine Polat'ın serbest bırakılmasını sağladı.

Dün gece Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aynı uçakta Türkiye'ye dönen Polat, akşam saatlerinde eşiyle memleketi Malatya'ya geldi. Polat'ı yakınları havaalanında büyük bir coşkuyla karşıladı. Akrabalarıyla tek tek hasret gideren Polat, "Vatanımıza, yurduma geldiğim için çok mutluyum. Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Milli Eğitim Bakanımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

Yakınlarıyla bir süre hasret gideren Hacı Hamdi Hamit Polat, eşi Müberra Polat, çocukları Muhammet Ali ve Ecrinnaz ile birlikte havaalanından ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız