SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Önemli Hizmetler Vereceğiz"

0
Güncellendi - 2016-10-20 16:14:06
A- A+ PAYLAŞ

 Kaynarca Mahallesindeki Yeşilkonak Hizmet Binası bu yılın sonuna hizmet vermeye başlayacak.

Kaynarca Mahallesini ziyaret ederek inşaat alanında incelemelerde bulunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Yeşilkonak Hizmet Binasının hayırsever İşadamı Osman Akdağ tarafından bu yılın sonlarına doğru Yeşilyurt Belediyesine teslim edileceğini söyledi.

Başkan Polat, “Malatya ve Yeşilyurt İlçemizin daha ileriye gitmesi, gelişmesi ve her alanda büyümesi için böylesine anlamlı girişimleri desteklemek lazım. Kaynarca’nın bir evladı olan İşadamı Osman Akdağ buranın arsasını satın aldıktan sonra mahalle sakinlerine faydalı bir hizmette bulunmak istedi. Bizlerde mahallemizin sosyal dokusuna katkı sağlayacak, bayanlarımızın, gençlerimizin ve çocuklarımıza kültürel, sosyal ve sanatsal faaliyetlere katılımlarını sağlamak adına buraya Yeşilkonak Hizmet Binası yapmaya karar verdik. Etüt Proje Müdürlüğümüzün ekipleri tarafından buranın projesi çizildi. Yerin arsasını satın alıp Yeşilyurt Belediyesine bağışlayan Osman Akdağ kardeşimiz inşaatın tüm masraflarını üstlendi. Kendisine bir kez daha teşekkürlerimi iletiyorum. İnşaat çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor, bizlerde mahalle sakinlerimize ciddi hizmetler sunacak olan binamızın projeye uygun bir şekilde faaliyete başlaması için büyük bir özen gösteriyoruz. İnşaatı bu yılın sonlarına doğru tamamlanacak olan Yeşilkonak Hizmet Binası, Osman Akdağ tarafından Yeşilyurt Belediyesine teslim edilecek” dedi.

Belediye Başkanı Polat, “Haziran ayında temelini attığımız Kaynarca Mahallesindeki Yeşilkonak Hizmet Binamızda mahalle sakinlerimize kültürel, sanatsal ve sportif yönden hizmetler sunacağız. Yeşilkonak’tan Kaynarca Mahallesi başta olmak üzere Hatunsuyu, Melekbaba ve Çarmuzu mahalle sakinleri de faydalanacak. Binamızda eğitim, kültürel ve sosyal faaliyetler alanlarında önemli hizmetler vereceğiz. Bayanlarımızın bilgi ve becerilerini artırmak için çeşitli kurslar açacağız. Hizmet Binamız mahalleye ayrı bir renklilik ve canlılık getirecek” dedi.

Bülten

4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız