SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat 'Özel Şampiyonları' Ağırladı

0
Güncellendi - 2017-12-15 03:44:05
Polat 'Özel Şampiyonları' Ağırladı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Antalya’da 1.100 sporcunun katılımıyla düzenlenen Özel Sporcular Atletizm Bölge Şampiyonası’nda 19 altın ve 1 gümüş madalya ile kazanarak Malatya’nın gururu olan Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü sporcularını makamında ağırladı.

“BİZİM İÇİN DEĞERLİ VE KIYMETLİSİNİZ”

Down sendromlu ve otizmli çocukların kişisel gelişimlerine katkı sunmak, toplumla kaynaşmalarını sağlamak adına faaliyetlerine devam eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Yöneticiler ile Antrenör Ali Karaca’nın da yer aldığı ziyarette ‘özel’ sporcuları tek tek kutlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Antalya’da 1.100 sporcunun katılımıyla düzenlenen şampiyonada büyük başarılar kazanarak bizlere bu gururu yaşatan özel sporcularımızı tebrik ediyorum. Her biriniz bizim için değerli ve kıymetlisiniz. Çocuklarımızın kendi yeteneklerini geliştirmeleri, kabiliyetlerinin ortaya çıkması için sportif faaliyetlere katılımları büyük önem taşıyor. Türkiye çapında üstün başarılar elde eden özel çocuklarımızın bu başarısı bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Bu başarıda emeği geçen başta anne ve babaları olmak üzere antrenörlerimiz ve yavrularımızı en kalbi duygularımla tebrik ediyorum. Sizleri Yeşilyurt İlçemizde ve Belediyemizde ağırlamaktan büyük onur duyuyorum. Yeşilyurt Belediyesi olarak engelli kardeşlerimizin toplumla kaynaşmaları, sportif faaliyetlere katılımlarını artırmak adına elimizden gelen tüm desteği veriyoruz. 10 dönümlük alan üzerine inşa ettiğimiz ‘Engelsiz Park’ projemizi yakın bir zamanda hizmete sunacağız. Engelli çocuklarımız burada gönüllerince eğlenebilecekler. Engelleri aşan, herkesin mutlu ve huzurlu yaşayacağı bir Yeşilyurt’u gelecek nesillere bırakmak adına yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz.” dedi.

“1.100 SPORCU ARASINDA 20 MADALYA KAZANDIK”

Engelli çocukların sosyal ve sportif etkinliklere katılımlarını artırmak adına ciddi destekler veren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'a duyarlı ve hassas yaklaşımından dolayı teşekkür eden Malatya Sessiz Adımlar Spor Kulübü Antrenörü Ali Karaca ise, “Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen Atletizm Bölge Şampiyonasına altı down sendromlu, bir otizmli ve üç mental sporcu ile katıldık.  10 sporcumuzun iki ayrı kategoride mücadele ettiği şampiyonada 19 altın ve bir gümüş madalya kazandık. Ülkemizin farklı kentlerinden gelen 1.100 sporcunun katılımıyla düzenlenen böylesine önemli bir organizasyonda Malatya’yı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Madalya kazanan bütün oyuncularımızı kutluyorum. Bizlere her zaman destek veren Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, kazandıkları madalyalarla Malatya’nın gururu olan özel çocuklara hediyeler takdim etti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Aktan LOĞ (6 yıl önce)
    Helal olsun size.
    0
    0
    Yanıtla