SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat Personelle İftar Yaptı

0
Güncellendi - 2017-06-19 19:29:02
Polat Personelle İftar Yaptı
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, belediye personeli ve ailelerini ağırladığı geleneksel iftar yemeğinde yaptığı konuşmada, “Yeşilyurt Belediyesi sevgi ve saygının hâkim olduğu büyük bir ailedir. Fedakârlık ve özveriyle işine sımsıkı sarılan, saha çalışmalarında üstün gayret sarf eden personellerimiz sayesinde Yeşilyurt İlçemiz her geçen gün daha da güzelleşiyor” diye konuştu.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ev sahipliğinde Beylerderesi Sosyal Tesislerinde organize edilen iftar yemeğine Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcıları, Yeşilyurt Belediye Birim Müdürleri, Yeşil Yurt İnşaat, İŞGEM ve Yeşilyurt Kent Konseyi idarecileri ile personeller ve aileleri katıldı.

Samimi ve sıcak bir aile ortamının hâkim olduğu iftar yemeğine katılan misafirleriyle tek tek tokalaşan Başkan Polat, personellerle sohbet ederken özellikle çocuklarla yakından ilgilendi.

POLAT, “BİRLİK, BERABERLİK, SEVGİ VE SAYGININ HÂKİM OLDUĞU BÜYÜK BİR AİLENİN PARÇASI OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”

İftara katılan tüm personellere ve ailelerine teşekkür eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Aynı hedef doğrultusunda birlikte mesai yaptığımız, birlikte yol yürüdüğümüz ve omuz omuza verip çalıştığımız kıymetli personellerimiz ve aileleriyle birlikte iftar yapmanın gurur ve huzurunu yaşıyoruz.  Cenabı Allah birliğimiz ve dirliğimizi daim eylesin. Yeşilyurt Belediyesi, kendi içinde dayanışma ruhunu üste seviyeye çıkartmış, sevgi ve saygının hâkim olduğu, dayanışma ve yardımlaşma olgusunun her zaman canlı kaldığı büyük bir ailedir. Bugün ki iftar yemeğindeki atmosfer beni açıkçası duygulandırdı. Vatan ve millet aşkıyla çalışan, bayrağına sevdalı, böylesine büyük bir ailenin bir parçası olmanın gururunu yaşıyorum. Milletimize hizmet ederken başarılı olmanın ilk adımı çalışma arkadaşlarınızla bir aile ortamını sağlayabilmektir, Allah’a hamd olsun ki biz bunu başardık.  Öncelikle bölgemizde ardından Türkiye’de örnek alınacak ilçe hüviyetine ulaşmak adına hayata geçirdiğimiz bütün proje ve yatırımlarda sahada gayretli çalışan personellerimizin büyük hizmet aşkı yatmaktadır ’’dedi.

POLAT, “İŞİMİZİ AŞKLA, SEVGİYLE, TUTKUYLA YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

Konuşmasında karşılıklı saygı ve sevginin önemine değinen Başkan Polat, “Belediyemizin farklı birimlerinde fedakâr, özverili ve mesai mefhumu tanımadan çalışan, mücadele eden her personelimiz bizim için kıymetlidir, özverili çalışmalarınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Kendi içimizde sarsılamayacak, bozulamayacak tek gücümüz; birlik ve beraberliğimizdir. Dayanışma içerisinde iş üretme, hizmette verimliği artırma çabası hizmetlerimizin farkını ortaya koyuyor.  Üç yıldır sizlerle ilçemizin bir ucundan diğer ucuna bütün bölgelerindeki yaşam standardını yükseltmek adına çalışıyoruz. Bizler bir ve beraber olduğumuz müddetçe Yeşilyurt’un gelişimine yön verecek hizmetlerimiz artarak devam edecektir. Millete hizmet yolunda; hizmetlerimizin zafiyete uğramasına izin vermeyeceğiz, yarınlarımızın bugünlerden daha başarılı olmasını için çalışmalarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz.  Bizler çünkü işimizi aşkla, sevgiyle, tutkuyla yapıyoruz. Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Şimdiden Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle tebrik ediyor ve kutluyorum” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Yeşilyurt Belediyesi Birim Müdürlüklerinde çalışan personellerin ‘görev tanımlarına’ ilişkin düşüncelerine yer verildiği sinevizyon gösteriminden sonra okunan ezanla birlikte oruçlar açıldı.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız