SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat Projelerini Açıkladı

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:31
Polat Projelerini Açıkladı
A- A+ PAYLAŞ

AKP Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Hacı Uğur Polat, projelerini tanıttı.

Polat’ın, Malatya Sabancı Kültür Merkezinde düzenlediği proje tanıtım toplantısına AKP Malatya milletvekilleri Mustafa Şahin,Öznur Çalık,H.Cemal Akın,Malatya Belediye Başkanı ve AKP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır, AKP İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, partinin kadın ve gençlik kolları başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları, belediye başkan adayları, mesleki teşekkül, oda, dernek, sendika ve sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, il genel ve belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Proje açıklama programında ilk olarak konuşan İl Başkanı Avukat Bülent Tüfenkçi, 30 Mart yerel seçimlerinin önemini ifade edip, “30 Mart seçimleri, demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Yeni Türkiye hayalinin yakınlaşması, 2023 hedeflerine ilişkin umudumuzun çoğalması açısından olduğu kadar, aynı zamanda, şehir ve medeniyet tasavvurumuzun da kesintisiz yolculuğu için son derece önemlidir.” diyerek, 30 Mart’ın medeniyet tasavvurumuzu paylaşamayan ve bunu engellemeye çalışanların hayal kırıklığı yaşayacakları bir tarih olacağını kaydetti. 

Malatya Belediye Başkanı ve Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Çakır da konuşmasında katılımcı belediyeciliği a önümüzdeki süreçte daha da ön plana çıkaracaklarını anlatarak, ‘‘Bizim sosyal belediyecilik, kültürel belediyecilik, çevre dostu belediyecilik ve hizmet belediyeciliği önceliğimizdir. Bu geçtiğimiz 5 yıllık dönemde gece gündüz demeden çalıştık. Bu dönemde yüzünüze tek bir gölge düşürecek, başınızı eğecek bir iş yapmadık. Veremeyeceğimiz hiçbir hesabımız yoktur Allah’a çok şükür. Biz hep iyi niyetli çalıştık. Halis duygularla çalıştık. Halis niyetli olanın, inanın Allah her daim yanında oluyor, yardım ediyor.’’ şeklinde konuştu.

Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise, Malatya’nın büyükşehir olması nedeniyle sağlanacak avantajlarından ve 30 Mart yerel seçimlerinin öneminden bahsetti. Şahin, 17 Aralık operasyonuna ilişkin de, ‘‘17 Aralık ülkenin huzur ve istikrarı ortadan kaldırmaya yönelik bir operasyonun adıdır. Paralel bir yapının ortaya getirdiği meseledir. Bu ülkede son 12 yıldır demokrasinin hangi meselelerle karşı karşıya kaldığını hepimiz biliyoruz. 17 Aralık operasyonuyla Türkiye’de 30 Mart tarihinde yapılacak seçimlerini karıştırmaya, AK Parti ’siz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ sız bir Türkiye’yi oluşturulmaya çalışılmıştır. Ama bu millet izin vermez.’’ dedi.

Sinevizyon eşliğinde projelerini anlatan Polat, seçilmeleri halinde Kanal Yeşilyurt projesini ilk etapta hayata geçireceklerini belirterek, proje kapsamında yürüyüş yolları, rekreasyon alanları ile parklar oluşturulacağını kaydetti. Polat “Marka ilçe Yeşilyurt” diyerek, ana başlıklar halinde projelerinden bazılarını özetle şöyle sıraladı:

“Kanal Projesi, Seyir Kulesi, Uluğbey gözlemevleri, Yürüyüş, Bisiklet Yolları, Prrestij Cadde Ve Yolları, Bölge Parkı, Hobi Bahçeleri, Botanik Park, Tarihi Camileri, Kültür Merkezleri, Şevkat Evi, Kadın Konukevi, Yaşlılara Hizmet Evleri Engelsiz Yeşilyurt, Aile Sağlık Ve Sosyal Tesisler, İyilik Çarşısı, Bilgi Evleri, Gençlik Merkezleri, Meydan Düzenlemeleri, Mahalle Parkları, Sokak Sağlıklaştırılması, Kiraz Festivali, Kültür Sanat Merkezi, Spor Merkezleri, Ulusal Karakucak Güreşleri,Yeşil Yeşilyurt Projesi, Hayvan Koruma Merkezi, Kent Bilgi Sistemi, Yeşil Hizmet Masaları, E-Belediyecilik Sistemleri, Semt Pazarları, Organik Ürünleri Pazarı, Proje Koordinasyon Merkezi.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız