SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat 'Resmen' Büyükşehir'in Yeni Başkanı

0
Güncellendi - 2018-05-07 01:46:13
Polat 'Resmen' Büyükşehir'in Yeni Başkanı
A- A+ PAYLAŞ

  • Büyükşehir Meclisi, Polat'ı 40 oyla başkan seçti.. 3 AKP'li katılmadı, CHP'nin 1 oyu kayboldu!..

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, yapılan oylamada Belediye Başkanlığı'na Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat seçildi.

Eski Başkanı Ahmet Çakır’ın milletvekilliği aday adaylığı için istifa etmesiyle boşalan Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için Büyükşehir Belediye Meclisi tarafından seçim yapıldı. AKP Genel Merkezi’nde geçtiğimiz Salı günü yapılan mülakatın ardından, partinin Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak Hacı Uğur Polat’ı belirlemişti. Polat, bugün olağanüstü gündemle Başkan Vekili Hasan Göğüs tarafından toplanan Büyükşehir Meclisi’nde yapılan gizli oylamada 40 oyla Büyükşehir Belediye Başkanı seçildi. Polat, kısa teşekkür konuşmasında “Merkez ilçelerimiz başta olmak üzere bütün ilçelerimize gece-gündüz demeden dava aşkıyla hizmete devam edeceğiz” dedi.

Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından seçim gündemiyle toplanan Mecliste, seçimler öncesinde bir açıklama yapan Başkan Vekili Hasan Göğüs, “9 yıl boyunca Malatya’mıza emekleri geçen ve büyük bir özveriyle Malatya’nın geleceği için enerjisini harcayarak; altyapıda, üstyapıda büyük yatırımlara imza atan, geleceğe yönelik ulaşım ağları, imar uygulamaları, rekreasyon alanları, eğitim, sosyal, kültürel alanlarındaki atılımlarının yanı sıra burada saymakla bitmeyecek bu hizmetleri ile şehrimizin yaşanabilir bir şehir olmasını sağlayan sayın Ahmet Çakır beye şahsım ve meclisimiz adına hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

CHP'nin 1 oyu kayboldu!

Hasan Göğüs’ün açıklamalarının ardından seçimlere geçildi. AKP grubu olarak aday gösterilen Hacı Uğur Polat, yapılan gizli oylama sonucunda, başkan dışında  41'i AKP'li, 7'si CHP'li, 1'i de MHP'li olmak üzere 49 üyesi bulunan Büyükşehir Belediye Meclisi'nde AKP'li 39 ve MHP'li 1 üyenin verdiği toplam 40 oyla Büyükşehirin yeni başkanı oldu. CHP'li 7 üye ise boş oy kullandı, ancak hatalı bir şekilde 6 oyun boş kullanıldığı tahtaya yazıldı. CHP'nin itirazına rağmen 1 boş oy düzeltilmedi.

Meclisin AKP'li Doğanşehir Üyesi Mustafa Gülhaş (mazeretli), Doğanyol Üyesi Fetahmet Bay (mazeretsiz) ve Akçadağ Üyesi Cumali Doğan (mazeretsiz)  toplantıya katılmadılar.

“Birlik ve beraberliğimizi koruyarak hizmet etmeye devam edeceğiz”

Oylamanın sonucunda kürsüye gelerek teşekkür konuşması yapan Hacı Uğur Polat birlik ve beraberlik vurgusu yaparak “Bundan sonra da her daim birlik ve beraberliğimizi koruyarak hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi. Polat şunları söyledi:

“Merkez ilçelerimiz başta olmak üzere bütün ilçelerimize gece-gündüz demeden dava aşkıyla hizmete devam edeceğiz. 5 yıl Malatya Belediye Başkanlığı 4 yıl da Büyükşehir Belediye Başkanlığımızı yapan sayın Ahmet Çakır başkanımıza da Malatya’mıza yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz en önemli nokta. Eğer biz bir olursak, beraber olursak şehrimizin bayrağını çok daha yücelere, ileri noktalara taşırız. Bundan sonra da her daim birlik ve beraberliğimizi koruyarak hizmet etmeye devam edeceğiz. Ben tekrar yüce meclisimize teşekkür ediyorum. Rabbim gücümüzü ve kuvvetimizi artırsın. Malatya’mıza hayırlı olsun.”

Polat, konuşmasının ardından Meclis kürsüsüne geçerek Başkanlık görevini Hasan Göğüs’ten devraldı.

Meclise 3 yeni üye

Öte yandan 24 Haziran genel seçimlerinde milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden 3 Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesinin yerine yeni meclis üyeleri atandı. Milletvekilliği aday adaylığı için istifa eden Ramazan Acar, Nevzat Aslan ve Hilal Acı’nın yerine;  Battalgazi’den Şahin Doğan, Abdurrahman Kızıl ile Yeşilyurt Meclisi’nden Ramazan Yakıcı atandı.

Malatya Belediyeler Birliği ve KAYHİB Başkalığı için seçim yapıldı

Malatya Belediyeler Birliği Başkanlığı ve Karakaya Baraj Gölü Kültür ve Turizm Gelişim Bölgesi Alt Yapı Hizmet Birliği (KAYHİB) Başkanlığı seçimleri de yapıldı. Yapılan seçimler sonucunda Malatya Belediyeler Birliği ile KAYHİB Başkanlığına Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat seçildi.

Güler HAZAR, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

67 yorum yapılmış

  • teoman44 (5 yıl önce)
    Bir Adıyamanlı daha her taraf Adıyamanlı oldu. Seçimde görüşeceğiz. Yeşilyurt'ta ne yaptın ki büyük şehre onu yapasın ne kadar becerikli olduğunu esenlikte müdürlük yaparken gördük seni, Neyse seçim Kahtalı ve Çalık tayfasına ders vermek için güzel bir fırsat olacak ve bunu inşallah değerlendireceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Coşkun (5 yıl önce)
    Yeşilyurda güzel hizmetlerde bulunmuş Haci Uğur Polat İnşallah Ahmet Başkandan kalan projeleri tamamlayıp Görev süresinin sonuna kadar başarı sağlar allah kolaylık versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (5 yıl önce)
    Ha buarada yazıların çoğu ırkçılık kokuyor arkadaşlar lütfen yapmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet genc (5 yıl önce)
    Keşke sayin başbakanı verseler 5 sene malatyayi uçurur valla nasılsa reis başkan binali bey basbakanĺik kalkıyor reise söylemek lazım...
    0
    0
    Yanıtla
  • samet (5 yıl önce)
    Okumuş, bu işlerden anlayan ve bunu göstermiş bir başkan. Yeşilyurtta yaptığı projelerle kendini kanıtlamıştır. Hayırlı olsun Hacı başkan. Yolun açık olsun. Malatya daima arkanda.
    0
    0
    Yanıtla
  • muzaffer (5 yıl önce)
    vallahi çakırı arayacaksınız ilk işi personelleri yollamak adıyamanlıları doldurmak olacak bakın görün
    0
    0
    Yanıtla
  • onurmalatya (5 yıl önce)
    Malatya yada bu yakışır bir adiyaman li olarak gurur duyuyorum tskler özgür hanım Mustafa bey ve diğerleri kabul edin artık malatyali lar
    0
    0
    Yanıtla
  • ertan (5 yıl önce)
    Yav yeter arkadas hep ayni adamlar dönüp dolasip ayni yere variliyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ORBİYOLOG (5 yıl önce)
    gerçek yerel seçimde de anca 40 oy alır..
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat b (5 yıl önce)
    Adiyamda dogdu malatyaya başkan oldu :) Allah malatyaliyiislah etsin %99 bekliyorum maski kayserililerde karayolalrielaziglilarda ahanda buyükşehirde adiyamanlilarda ak partinin bakiş açısı demekki neymiş Malatyalidan yönetici olmazmis malatyalidan bürokrat olmazmiş malatyali kendi kendini yönetemezmiş. Hadi verin mehteri.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cirmiktili (5 yıl önce)
    selaleciler sevinsin.yesilyurt belediyesine kactane selaleci aldi.buyuksehire kac selaleci alacak acaba merak ediyorum.hacinin selalesinden bal akiyor.selaleciler yaliyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yildirim (5 yıl önce)
    Akp ile başsracağız oylar rte yr oylar akp yeee reis ne derse o kimin aday olduğu değil reis in kazanması önemlii
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet Çelik (5 yıl önce)
    adıyaman malatya ırkçılığı yapanlara yazıklar olsun, biz ne ara bu hale geldik, adıyaman cumhuriyetin ilk yıllarında malatyaya bağlı bir yerdi, yani adıyaman malatyaydı açın bakın okuyun
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (5 yıl önce)
    KRAL BÖYLE BUYURDU SİZ NE KONUŞUYORSUNUZ KENDİ KENDİNİZE???
    0
    0
    Yanıtla
  • Burak (5 yıl önce)
    Artık Bunlara oy vermeyeceğim.Malatyada adam mı kalmadı?Belediye başkanı milletvekili adayı ,hiç bir etkisi olmuyan eski Milet vekilleri yenden milletvekili adayı ,parti il başkanı milletvekili adayı,kısaca vur vur dönder.Beyler bu seçimde ,benden size 0 değil,-1 oy.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Adiyamanlar malatyayi ele gecirdi. Hayirli olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • İbrahim (5 yıl önce)
    Malatya medyasının yorumcularının çoğu ehli fitne olmuşta bizim haberimiz yok. Aklı selimlerse suskun ve sandığı bekliyor. 24 haziranda da gelecek yerel seçimde de gereğini hakkıyla yapacaklardır. Bu fitnebazlara pabuç bırakmayacaklardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • AHMET YİLMAZ (5 yıl önce)
    MALATYA ARTIK UYANDI BÜLENT TÜFENKÇİ HARİCİ ESKİ İSİMLERİ İSTEMİYOR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğanyollu (5 yıl önce)
    reise oy devam.ama millet vekili ve belediyede zor alırlar.Malatya uyandı beylerr
    0
    0
    Yanıtla
  • abi ağzına sağlık
    0
    0
    Yanıtla
  • Cahit (5 yıl önce)
    Çiçeklerle böceklerle şehirler yönetilmez. Donanımlı bilgili yöneticiler.malatya ya lazım .ama nerde ??
    0
    0
    Yanıtla
  • ismail cavlak (5 yıl önce)
    . İnsanlar mahşer günü önderleriyle birlikte hesaba çekileceğinden (isra-71) insan hayatta kimin peşinden, izinden gittiğine, kimlere uyduğuna çok dikkat etmelidir. Muhafazakar inançlı çalışkan ve dürüst bir insan olan Hacı Uğur Polat a başarılar diyorum.Allah yar ve yardımcısı olsun. Rabbım Muvaffak etsin.
    0
    0
    Yanıtla
  • İmanına kefilsin herhalde ? Başkanlık tan sonraki mal varlığına,çevresine torpil geçmeyeceği ne,Yönetilen değil yöneten olacağına,Malatya insanına projeler sunacağına,Mikrofonu eline aldımı ne dediği anlaşılacağına kefil ol .Ahirette de ayrılma başkanın ile.Mutluluklar.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dah dün devlet faiz alıyor, içki satıyor, pavyon vb yerlerden vergi alıyor oyüzden maaş almak haramdır diyen bu adam şuan devletin kendisi olmuş ve maaşının yanında tüm imkanlarından faydalanıyor. Maaş haram dedipi dönemle şuanki dönem arasında ne fark var? Kendisi şartlar değişti diyor. Dinimizde en tehlikeli şey helale haram, harama helal demektir. Bundan daha kötüsü bunu şartlara göre ayarlamaktır. En çok bu işi fetö yapardı, militanlarına tüm günahlar için fetva verirdi. Tuz bile kokuyor artık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaaaaaa (5 yıl önce)
    Malatya malatya li ya oy mi verdi Ahmet Münir Erkal gibi malatya yi malatya yapmış birini eliyle itti bütün her şeye müstahak dir bu sehir
    0
    0
    Yanıtla
  • Muhammed (5 yıl önce)
    O koltugu haketmeyen biri.ancak yaptigi icraat otobüslerin arkasina yesilyurtluyum mutluyum..yazdiran reklami seven haći patron
    0
    0
    Yanıtla
  • gokhan (5 yıl önce)
    arkaslar sole yorumlara baktım baskan adıyamanlıymıs calısanlar adıyamınlıymıs bunları bırakın hepımız ınsanız baskanda beledıye calısanıda olsa asıl mesele malatya iş yapacak baskan calısan bu onemli olan malatya halkı olarak bizler gıden başkanıda simdiki baskanıda isdemiyorsak malatya halkının nabzını ve düsüncelerine göre neden hareket edilmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (5 yıl önce)
    Seçeneklerden kötünün iyisi diyelim hayırlı olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • hakan (5 yıl önce)
    Malatya'da malatyalilar göç ediyor Malatya çocuklari issiz güçsüz geziyor hacı başkanım Yeşilyurt belediye sizin olsun büyükşehir e bari Malatya çocuklarını alın ha bide oy yok size sakin bize oy vermwyenler feticu demeyin ilkdefa size oy vermeyeceğim güzelim carmuzu beton yığını oldu çıktı yeşil Malatya beton Malatya oldu 1966 doğumlu malatyaspor oldu yenimalatya hep malatyamizin köklü değerlerine sahip çıkmayarak sehrimizide takimizida amotore düşürdünüz yolunuz açık olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan Parlak (5 yıl önce)
    Kibir kaybetti, insanlık kazandı... Hayırlı olsun başkanım...
    0
    0
    Yanıtla
  • Yoruma bak! İnsanlık kazanmış mış! Hangi insanlıktan bahsediyorsun hemşehrim? Bırakın bu sorgusuz biat ve yağdanlık lafları. MEMLEKET BATIYOR!
    0
    0
    Yanıtla
  • Başkanın seni bu yorumundan dolayi iyi bi konuma alır. TC numaranı da yazsaydin
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu şehire herşeye eyvallah diyen değil,çalışan inisiyatif sahibi başkanlar lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • KİBİR DERKEN KİMİ KASTEDİYOSUN ??
    0
    0
    Yanıtla
  • A.metin (5 yıl önce)
    Yesilyurtlu olarak mutluyuz cunku kurtulduk h.ugur dan. Malatyaya gecmis olsun. Yesilyurtu ve beldelerini mahvetti civi bile cakmadi aksine daha once cakilan civileri soktu. Valla genel secimdede baskanlik secimindede oyum İyi partiye
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Kimi aday yaparsanız yapın Malatyalı adaya değil sayın Erdoğan'a oy veriyor bunu bilenlerden Malatya'da istediğini yapıyor cumhurbaskanliginda oyum Erdoğan'a vekillik ve belediyede partiye değil adaya oy vereceğim
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali AHMET (5 yıl önce)
    Yazik ki ne yazik bilumum her yer simdi selale olacak??? Adiyaman buyuksehir bld baskani Haci Ugur POLAT a basarilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (5 yıl önce)
    Geçen günlerde Malatya belediyesinde çalışan personellerin isim listesini ve nereli olduklarını gösteren bir liste gördüm ve gözlerime inanamadım. Belediyede çalışanların %35 yakını Adıyaman nüfusuna kayıtlı. Acaba Adıyamanlılar çok mu zeki. Onun için mi oradan personel alıyorlar. Yoksa Malatya da adam mı kalmadı..
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (5 yıl önce)
    Yorumlara bakıyorumda ayıptır ya Aslen adıyamanlıyım ve kendimi bir malatyalı gibi hissediyorum Yeni başkan adıyamanlıymış bilmem ne Siyasetten nefret ediyorum Başkan da kim olursa olsun Ama bu şekilde yüklenilmez Belki birçok malatyalıdan iyidir Ne biliyorsunuz içini.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ey millet,İstanbul dışında birbirine yakın veya uzak olupda kendi belediyesinde bu kadar çok yabancı çalıştıran başka bir belediye varmı?Her insan eşit ve aynı haklara sahiptir.Ancak kendi yetişmiş insanı işsiz gezerken,dışarıdan getirmeleri esefle kınıyorum.Bunu hiç bir şehirde göremezsiniz.Zaten izin de vermezler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Nurettin (5 yıl önce)
    Ey hemşerilerim Allah rızası için biraz gerçekçi olun ne olur. H.u. Polat Yeşilyurt ilçesine bu zamana kadar hangi projeyi hayata geçirdi bunu baba birisi anlatsın. Bu kadar mı Malatyalılar kör oldu. Akp kurulduğu günden bu zamana kadar destekleyen bir vatandaş olarak bu karardan utanıyorum. Nerede işten anlamayan adam var başımıza belediye başkanı yaptılar. Uyumaya devam Malatyam..
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    hacı bacı malatya sizin yüzünüzden doldu acı. madem cumhur ittifakı. genelde oylar reise yerelde adaya duyun hacı bacı.
    0
    0
    Yanıtla
  • lütfi (5 yıl önce)
    hakiki malatyalı hacı bey malatya nın kaderi çakır bitirdi polat tam bitirecek,malatya sahipsiz ne yapaalım esenlik müdürü orda ner arıyor yerinimi sağlamlaştıracak .yoksa idaare edemediği esenliği çokileriye götürdüğünümü sanıyor yazık..................................................
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Maskide kayserili belediyede kayserili adiyamanli belediye baskanligi bari malatyali olsaydı. Hicmi adam cikaramadik koca memlekette. Hadi milliyetcilik yapamayalim diyorum liyakat sahibi olsun diyorum malaesef isik yok bu terimden. Allah rizasi icin bu bunlardan ne zaman kurutulucagiz biz. Seçim zamani vermeyelim şunlara hatalarini anlasinlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Nevzat (5 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    Allah'ın ısı severseniz Malatya'da adam olsaydı bunlar gelirmiydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Oda dogru birazda hatayi kendimizde aramak gerek.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (5 yıl önce)
    Yok Adiyamanliymis yok bilmem neymiş Hacı Uğur Polat Malatya ya yakışır bir başkan Allah muvaffak eylesin Malatya şahlanacak ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (5 yıl önce)
    Şelaleciler işini biliyor 6 tane akp listeside oradan gelir rahat olun Malatya yine yüzde 70 verirr
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Doğan (5 yıl önce)
    ESENLİK, Yeşilyurt a yapılan hizmetler, büyükşehire yapılacak hizmetlerin garantisidir! Malatya zaten kötü yönetiliyordu. Şimdi tamamen batacak. Yazık oldu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Okan (5 yıl önce)
    Malatya buyuksehir in adini ADIYAMAN BUYUKSEHIR YAZIN ISCISINDEN BAŞKANINA KADAR YÜZDE 80 İ ADIYAMAN LI BU UTANÇ DA MALATYAYA YETERR
    0
    0
    Yanıtla
  • Kayseri yasalar daha iyi olurdo
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Hemen koltuğa oturmuş sanki kaçıracaklar. Gerçek malatyalı lar 24 Haziran günü gereken mesajı şelaleci denen yapıya da Hacı Uğur a da fazlasıyla verecektir. Halkın sevmediği birini Belediye başkanı yapan zihniyeti kınıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle. Öyle
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet yıldız (5 yıl önce)
    Haci başkana hayırlı olsun selemlar. Saygılar
    0
    0
    Yanıtla
  • alper (5 yıl önce)
    Yazıkl Malatyama ki ne yazık. Nitelikli kimse kalmamış.
    0
    0
    Yanıtla
  • gökmen (5 yıl önce)
    ne güzel bir çark dönüyor dönüyor aynı yere geliyor :)
    0
    0
    Yanıtla
  • Vehbi (5 yıl önce)
    Şelale ve inşaat ortakları yine baronun başına geçti Yeşilyurt a da şimdi Mehmet Çınar gelir adıyamanlılar Derneği ticaretlerine hız katmaya devam ediyor uyan Malatya lı
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (5 yıl önce)
    Helal olsun neyin oylamasi ni yaptilar zaten ... osmanli gibi babadan ogula gecer gibi ..he lal olsun .selattin baskanna.en buyuk baskan selattin baskan .
    0
    0
    Yanıtla
  • Senin o selahattin başkan ın da battalgazi belediyesine adiyamanli doldurdu aynı çarktalar güldürme insanı
    0
    0
    Yanıtla
  • MUKANKAĞAN-1928 (5 yıl önce)Okan isimli kullanıcı yorumuna
    battalgazi belediyesinde her kesimden adam var , sizin gibi adamın adamı değil milletin adamıdır SELAHATTİN GÜRKAN , o borcu ancak kasasında para biriktirebilen adamlar ödeyebilirdi 190 trilyon avans verimiş 510+190 bakalım bunu kim ödeyebilecek , bozacı şıracıyı tutar MERT DEVLETİN MİLLETİN ADAMINI MİLLETTEN BAŞKA KİMSE SEÇMEZ , SELAHATTİN GÜRKAN HAK YEMEZ ÇÜNKÜ ONUN KULVARI FARKLIDIR .
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (5 yıl önce)
    hey memleket bir malatya l ı yokmu her taraf elazığlı bingöllü adıyamanlı muşlu vanlı bu ne ya hiç malatya da okumuş tahsilli bir kişi yokmu kardeşim.AKP olursa bu işler her zaman böyle devam değişim şart
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaliya iş yok ekmek yok el iyici Malatya ya iyi oluyor adiyaman baskil palu bingöl muş lu memleketi ele gecirdii
    0
    0
    Yanıtla
  • paluluoğlu (5 yıl önce)
    Allah hayırlı etsin.Malatya imam hatip lisesinden tanırım.Malatyamıza güzel hizmetler yapar İnşallah
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Bu ayıpta AKP yeter Malatyalı değil ithal bir başkan Malatyalılar değil Şelaleçilerin seçtiği başkan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruenuar (5 yıl önce)
    Bir ortak gider diğeri gelir.....ortaklar otağı. ..gibi
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper çelik (5 yıl önce)
    Büyükşehire büyük başkan Allah hayırlı etsin,Allah yardımcısı olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yaşar (5 yıl önce)
    Yazıklar olsun, koskoca Malatya’da bir Malatyalı bulamadınızmı ?
    0
    0
    Yanıtla