SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat TÖTM'yi Ziyaret Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:35:31
Polat TÖTM'yi Ziyaret Etti
A- A+ PAYLAŞ

AK Parti Yeşilyurt İlçe Belediye Başkanlığı aday adayı Hacı Uğur Polat, Turgut Özal Tıp Merkezi'ni ziyaret etti. 

Hastaların sıkıntılarıyla ilgilenen Polat, hasta yakınları ile de sohbet etti. Daha sonra İnönü Üniversitesi Araştırma Hastanesi Müdürü Önder Uyanık’ı makamında ziyaret eden Polat, hastane ve çalışmalar hakkında genel bir bilgi aldı.

Turgut Özal Tıp Merkezi'nin başarılı çalışmalarını yerinde gören ve takdir eden Polat, "Malatya artık doğuda sadece ülkemiz ölçeğinde değil, dünya ölçeğinde bir merkez haline gelmiştir. Şehrimizin bu denli gelişmesinde ve büyükşehir olmayı hak etmesinde Turgut Özal Tıp Merkezi’nin katkısı çok büyük olmuştur. Özellikle organ nakli konusunda dünyada örnek gösterilebilecek bir performans sergileyen hastanemiz, sadece hastalıklarla mücadele ve tedavilerde gösterdiği başarılarla kalmamış, aynı zamanda sosyal içerikli çok değerli projelerle farklılığını ortaya koymuştur" dedi.

Hastalarının tedavi süresince hasta yakınlarının misafir edilmesi için, Malatya Belediyesi, hastane idaresi, İnönü Üniversitesi ve Malatyalı İş Adamları Derneği (MİAD) işbirliğinde, otel konforunda dizayn edilerek hazırlanmış Araştırma Hastanesi Konuk Evi Projesi’nin kendilerine de örnek bir proje olduğunu ifade eden Polat, bu projeyi hazırlayan ve hayata geçiren ekibi, Araştırma Hastanesi Müdürü Önder Uyanık şahsında kutladı. Resmi kurumların, sosyal sorumluluk anlamında ne denli değerli ve büyük işlere imza atabileceklerinin en güzel örneklerinden birinin Konuk Evi olduğunu vurgulayan Polat, "Hastalarımız ve belki de hastalarımızdan da fazla hasta yakınlarımız geçmişte çok eza çektiler, çok meşakkatli tedavi dönemleri yaşadılar. Hastane kapılarında bekleyen acılı hasta yakınlarımız, kalacak sıcak bir yuva bulamadan, hastasının acısının verdiği sıkıntı ile beraber hastane önlerinde arabaların içinde veya dışarıda açık havada bir battaniye içinde zamanı geçirmeye çalışıyordu. Şimdi ise sıcak bir yuva, temiz bir yatak, her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek bir evleri var. Bizim de Yeşilyurt’ta hedeflediğimiz ve gerçekleştirmek istediğimiz belediyecilik, böylesi sosyal sorumluluk bilincini temel almaktadır" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız