SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat, Yapımı Süren Projeleri İnceledi

0
Güncellendi - 2017-11-02 20:24:07
Polat, Yapımı Süren Projeleri İnceledi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Gedik Kentpark ile Gedik Müze ve Kültür Evindeki inşaat çalışmalarını yerinde inceledi. İnceleme ziyaretinde, Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Güner ve Mehmet Çınar ile Fen İşleri Müdürü Mehmet Cüreoğlu’da hazır bulundu.

Başkan Polat, “Kültür ve Turizm Bakanlığımızın desteğiyle yaklaşık maliyeti 3 milyon TL’liyi bulan Gedik Müze ve Kültür Evi’ni 2018 yılının Mayıs ayında hizmete sunmayı hedefliyoruz. Projede; 37 yıl boyunca mâhkumların cezalarını çektikleri odalar ile bahçe alanı restore edilip müze haline dönüşmesini sağlayacağız. Burada inşa edeceğimiz Kültür Evimizde ise kültürel ve sanatsal hizmetlerin verileceği tiyatro ve konferans salonunu da hemşerilerimizin hizmetine sunacağız. Müze ve Kültür Evimizin inşaat çalışmalarını yakından takip ederek belirlenen süre içerisinde tamamlanması için gayret sarf ediyoruz. Metruk bir görüntüye sahipken müze ve kültür evine dönüşecek olan buradaki yerleşkemizin nezih ve kaliteli mekânlarıyla gelecek nesillerimize hizmet edecek kültür alanına dönüşecek olmasının şimdiden gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

İnşaat çalışmalarını sürdüren ekiplere ‘iyi çalışmalar’ dileklerini sunduktan sonra Gedik Kentpark’a geçen Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, yapımı tamamlanan Gedik Kentpark’ın da hizmet alanları ve park alanlarıyla geleceğe yapılan önemli yatırımlar arasında olduğunu söyledi.

Gedik Tepesinin cazibe merkezine dönüşmesini sağlayacak projeler arasında yer alan Gedik Kentpark’ın tüm aşamasını yakından takip ettiklerini ifade eden Polat, “Projemiz tamamlanıp hizmete girdiği zaman Gedik Tepesinin atmosferi ve yapısı ciddi şekilde değişecek. Projemizde;  dört katlı sosyal tesis binası, kafe-restaurant, rekreasyon alanları, sekili şekilde oluşacak parklar, kamelyalar, yeşil alanlar ve yürüyüş yolları yer almaktadır. Burayı ziyaret edecek olan yerli ve yabancı turistlerimiz bir yandan yemeklerini yiyip çaylarını yudumlarken diğer taraftan Çırmıktı’nın o eşsiz doğa güzelliklerini en güzel noktadan izleme fırsatını yakalamış olacak. Geleceğe yönelik tasarlanan, farklı mimari yapısı ve özellikleriyle dikkat çekici ayrıntılara sahip projemiz için kendi kaynaklarımızı kullanırken kamunun diğer kaynaklarından da yararlandık” diye konuştu.

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

3 yorum yapılmış

  • Receps (6 yıl önce)
    3 yili gecti lark bitmedi. Masallah bildigin taş duvardan yapilmis kale. Yazik. Yesilyurtun kileyik in g.bey in yollari kadinlara cocuk dusurecek cinsten. Onu buni bilmem cirmiktiyi g.beyi kileyik i mahvettin. Yesilyurtlu isadamlarina syn Ahmet Calik a ve Zeki akinci abimize duyurulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Paraları böyle saçın bakalım. Hesap sorulacak bir gün. Üretmek zorunda olan bir ülke kendini yönetenlerin zevkini tatmine kalmış. Yazıklar olsun size. Barguzu yolunu farklı b,r göz ile bakın bakalım sayın bakan ne göreceksiniz. Sizin güzellik ve yatırım anlayışınız bu. Siz v esizin gibileri çar çur ettiğiniz bu paralar için rabbime ahavle ediyorum. Orada ve fahri kayahanda oturanlarıda.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan (6 yıl önce)
    Çırmıktı yolu çukurdandır, seyir tepesi altındadır! !!!!!
    0
    0
    Yanıtla