SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'a Destek Verdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:07:15
Polat'a Destek Verdi
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Çalık, Pütürge’ye yeni yapımına başlanılan 200 kişilik kız yurdunun, ilçedeki kız öğrencilerinin daha rahat bir şekilde okullarına gitmelerini sağlayacağını ifade etti.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberindeki partililerle birlikte Pütürge ilçesine giderek, burada AKP Pütürge belediye Başkan Adayı Mehmet Polat’ın seçim çalışmalarına destek verdi.

Çalık, ziyaret kapsamında Pütürge ilçesinde inşaatına başlanılan 200 kız öğrenci kapasiteli yurt binasının inşaat alanında incelemede bulundu. Çalık, projenin oda sitemi üzerine planlandığını ifade ederek, “Yurtlarımızda koğuş sistemini tamamen ortadan kaldırdık. Öğrencilerimiz artık odalarda kalacaklar. Pütürge ilçemiz özellikle çok dağınık bir yapıda olması nedeniyle köylerden kız öğrencilerimizin merkeze gelmesi çok zor. Talebimiz üzerine 200 kişilik kız öğrenci yurdumuz yatırıma alında ve ardından temeli atıldı. Şuanda inşaatı sürüyor ve en kısa sürede bitirilerek ilçemizin hizmetine sunulacaktır” dedi.

Pütürge ilçe merkezinde esnaf ziyaretinde bulunan Çalık, esnaftan AKP’ye destek vermelerini istedi.

Öznur Çalık, inşaatı büyük oranda biten ve yakında hizmete girecek olan Pütürge Devlet Hastanesi’nde de inceleme yaparak son durum hakkında bilgi aldı. Çalık, “Pütürge’ye çok önemli bir hizmet kazandırıyoruz ve bundan dolayı gururluyuz. Sayın Başbakanımıza ve bakanlarımıza, emeği geçen herekse teşekkür ediyorum. Pütürge’yi yaşanabilir bir noktaya getirmeye çalışıyoruz. Bu nedenle hastane hizmetlerinin en iyi şartlarda verilmesini arzuluyor ve hedefliyoruz. 30 yataklı bir hastanemiz yakında hizmete girecek. Odaları tek yataklı ve 5 yıldızlı bir otel konforunda. En kısa sürede hastanemizi açacağız” diye konuştu.

Milletvekili Çalık, Kaymakam Nuri Gezici’yi de ziyaret etti ve Pütürge Kaymakamlığı için yer tahsisi yapıldığını belirterek, “Pütürge’ye Selçuklu mimarisinin yer aldığı bir proje ile güzel bir hükümet binasını kazandıracağız” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız