SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'a Suriye'den Konuk

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:13:03
Polat'a Suriye'den Konuk
A- A+ PAYLAŞ

Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Dr. Halit Hoca, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı makamında ziyaret etti.

Ziyarete ilişkin olarak Yeşilyurt Belediyesi'nin basın bülteni şöyle:

"Yakınca'da bulunan Yeşilyurt Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Suriye Ulusal Koalisyonu Başkanı Dr. Halit Hoca, 28 Şubat Kanaat önderlerinden Zekeriya Şengöz, ve kalabalık bir heyet katıldı.

POLAT " SURİYE ÖZGÜR VE BARIŞ DOLU GÜNLERİNE DÖNECEKTİR"

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Belediye Başkan yardımcılarından oluşan ev sahibi ekip Suriyeli misafirlerini sıcak ve samimi bir şekilde karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, " Bizim gençliğimizin asıl oluşumu Şam'da oldu. Şam'ın benim kişiliğim üzerinde çok önemli bir etkisi var. Bugün sizi misafir ediyor olmak bizim açımızdan büyük bir şeref, bu aslında kardeşliğinde bir karşılığıdır. İnşallah sizlerin dediği gibi özgür Suriye'de, özgür Şam'da, Hama'da buradan oraya direkt gidiş gelişlerimiz olur. Bizimde Yeşilyurt Belediyesi olarak o gün İnşallah üzerimize ne düşüyorsa kardeşlerimiz için ne yapmamız gerekiyorsa,  o gün hep birlikte Suriye'nin tekrar kalkınması için çalışacağız. Ben tekrardan bu nazik ziyaretinizden dolayı  teşekkür ediyorum" dedi.

HOCA " MALATYA'DA GEZERKEN KENDİMİ ŞAM'DAYMIŞ GİBİ HİSSETTİM"

Dr. Halit Hoca İse ziyarette," Yeşilyurt Belediyesini ziyaret ettik sayın başkanımızı kutluyoruz. Çok düzenli ve temiz çalışmalarına tanık olduk. Ayrıca çok iyi arapça konuştuğundan dolayı tebrik ediyorum. Kendisi Şam'ın suyundan içtiği için bir nevi hemşeri sayılıyoruz. Bende Malatya'nın suyundan içtim zaten iki şehir arasında bir fark görmedim ve kendimi Şam'daymış gibi hissettim. Suriyeli misafirlere verdiği hizmetinden dolayı kendisine şükranlarımı iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Polat, Suriye Ulusal Koalisyon Başkanı Halit Hoca'yı ve beraberindeki ekibi  R4BİA parkına götürerek çalışmalar hakkında bilgi verdi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız