SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polatbaş Vefat Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:26:01
Polatbaş Vefat Etti
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş vefat etti. Kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Polatbaş için Yeşiltepe'deki Şehir Mezarlığı'nda öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına, Malatya Valisi Vasip Şahin, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır,  İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cemil Çelik, bazı ilçe ve belde belediye başkanları ile sivil toplum örgütlerinin temsilcileri katıldı. 

5 çocuk babası olan Polatbaş (55), aynı zamanda 3 dönem Çamurlu Köyü Muhtarlığı ve Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyordu.  Bayram Polatbaş’ın cenazesi, merkez Venk Köyü’ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Bayram Polatbaş, Malatya kamuoyunun renkli ve canlı kişiliğiyle tanınan bir isimdi. Birçok konudaki sıradışı çıkışları, ses getiren eylemleri ile bilinen Polatbaş'ın ölümü üzüntü yarattı.

TAZİYE MESAJLARI 

Fındıklı'nın Mesajı

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Mücahit Fındıklı, vefat eden Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın renkli kişiliği ile her zaman anılacağını ve hatırlanacağını söyledi.  

Fındıklı, Polatbaş’ın vefatı nedeniyle yayınladığı mesajında, “Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhum Polatbaş, Malatya ziraatına ve kayısı üreticisinin sorunlarına her zaman duyarlı olmuş, sorunları her ortam ve platformda kendisine has özelliği ile dile getirmiş ve takip etmiş önemli bir Sivil Toplum Kuruluşu yöneticilerimizdendi. Merhum Polatbaş, renkli kişiliği ile her zaman anılmaya ve hatırlanmaya devam edecektir. Bu vesile ile Merhum Polatbaş’a Allah’dan rahmet, ailesine, yakınlarına, çiftçi camiasına başsağlığı ve sabır diliyorum” dedi.

Çalık'ın Mesajı 

Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya Milletvekili Öznur Çalık, vefat eden Ziraat Odası Başkanı Bayram Polat baş için yayınladığı mesajında, “İyi bir Malatya evladıydı” dedi.

Çalık mesajında, “Ziraat Odası Başkanımız, Çamurlu köyü muhtarımız Bayram Polatbaş’ın vefatı bizleri derinden üzmüştür. Merhum Polatbaş, Malatya’nın her daim menfaatlerini koruyan, ülkenin menfaatlerini göz önünde bulunduran, her zaman milletinin yanında olan ve ülkesini ve milletini çok seven demokrat, cesur bir insandı. Her şeyden önce çok iyi bir Malatyalıydı, iyi bir Malatya evladıydı. Malatya ve Malatyalılar için her zaman yüreğini otaya koyan, tepkisini çekinmeden söyleyen, kayısı üreticisinin sorunlarını her zaman gündeme getiren ve çözüm arayan başkanımızı, arkadaşımızı, dostumuzu kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Merhum Polatbaş’a, Allah’dan rahmet, ailesine, yakınlarına, çiftçi camiasına sabır ve başsağlığı dilerim” ifadelerini kaydetti.

Keskin'in Mesajı 

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, vefat eden Malatya Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın kayısı sorunlarının çözümü için önemli çalışma ve girişimlerde bulunduğunu bildirerek, kendisinin unutulmayacağını söyledi.  

Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın vefatı nedeniyle bir mesaj yayınlayan MESOB Başkanı Şevket Keskin şu ifadeleri kaydetti: “Ziraat Odası Başkanı Bayram Polatbaş’ın ani vefatı esnaf ve sanatkar camiasını derinden üzmüştür. Hem çitçinin ve hem de Malatya’nın yerel sorunlarına karşı duyarlı olan, bildiklerini her yerde dile getirmekten sakınmayan iyi bir Malatyalıydı. Polatbaş’ın özellikle kayısı çiftçisinin sorunlarına karşı göstermiş olduğu duyarlılık ve çözüm odaklı girişimleri her zaman takdirle karşılanmıştır ve unutulmayacaktır. Çamurlu Köyü Muhtarlığı ve Muhtarlar Derneği Başkan Yardımcısı görevleri ile yerel yönetime yıllarca katkı sunan Merhum Polatbaş’a Allah’dan rahmet dilerken, ailesine, yakınlarına ve Malatya’ya sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız