SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'ta Alt Yapı Çalışması

0
Güncellendi - 2020-09-11 02:40:51
Polat'ta Alt Yapı Çalışması
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, Malatya genelinde alt yapı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

İçmesuyu ve Kanalizasyon çalışmaları kapsamında Doğanşehir İlçesi Polat Mahallesi’nde 11 bin 500 metrelik alt yapı şebeke hattı çalışması yapılıyor.

Karataş: Hayırlı Olsun

Yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren MASKİ Genel Müdürü M. Yaşar Karataş, Yatırım ve İnşaat Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen proje kapsamında Doğanşehir’in Polat Mahallesi’nde 11 bin 500 metrelik içme suyu ve kanalizasyon hattı çalışmasının tamamlandığını kaydederek, kısa sürede devreye alınacağını söyledi.

Karataş, “MASKİ Genel Müdürlüğü olarak, Malatya merkez başta olmak üzere kırsal mahallelerde ihtiyaç duyulan bölgelerde çalışmalarımız devam ediyor. Polat Mahallemizde yerleşim alanlarının genişlemesi, eski deponun yetersiz kalması, eski hattın fiziki kayıp-kaçağa sebep olması ve ihtiyaca cevap verememesinden dolayı çalışma başlattık.  İsale hattı yenileme, yeni hat yapımı ve sanat yapılarının inşası devam etmektedir. Mahallemize yaklaşık 9 bin metre içme suyu hattı, 2 bin 500 metre kanalizasyon hattı ve bir adet 400 tonluk içme suyu deposu yapıyoruz. Hat çalışmalarımız tamamlanmış durumda. Sanat yapıları ve içme suyu deposunun bitmesiyle birlikte hatlarımızı devreye alarak halkımızın hizmetine sunacağız” dedi.

Muhtar Demirci’den Teşekkür

Malatya Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarından çok memnun olduğunun altını çizen Doğanşehir İlçesi Polat Mahalle Muhtarı Cemal Demirci ise, “Polat Mahallesi olarak gerekli hizmetleri şu an rahatlıkla alabiliyoruz. Bir dilekçe ile işlerimizi halledebiliyoruz. Çalışmalardan çok memnunuz. Alt yapı işimiz büyük çapta tamamlandı. Bunun akabinde üstyapı olarak asfalt, kilit taşı vb. çalışmalarında kısa sürede yapılacağına inancımız tamdır. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Selahattin Gürkan başta olmak üzere MASKİ Genel Müdürümüz Sayın M. Yaşar Karataş’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Allah razı olsun” dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız