SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'ta Türkü Buluşması

0
Güncellendi - 2018-08-10 05:53:26
Polat'ta Türkü Buluşması
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Doğanşehir İlçesi Polat Beldesinde 11 Ağustos Cumartesi günü “ Polat Türküleri ve Kültürü Dayanışma ve Buluşması” adıyla bir etkinlik gerçekleştirilecek.

Bir  çok   Malatya Türküsüne  kaynaklık eden  Polat ,  nihayet  “ Polat Türküleri ve Kültürü Dayanışma ve Buluşması” adı ile  dolu dolu  bir programa ev sahipliği yapacak. Organizasyonunu  Polatlı Fikri Önay Bulanık”ın  üstlendiği  “ Polat Türküleri ve Kültürü Dayanışma ve Buluşması”  programında  halk oyunları gösterisi, sempozyum, Polat Türküleri  konseri ve yörenin gezi alanlarının ziyaretinin yeraldığı bildirildi.

Öte yandan Polat Türküleri  proğramında  ise  Fehmi Günaydın, Mahmut Atabay, Talip Ürkmez, Mehmet Balkış ile Batuhan Bilal  Kurt  isimli sanatçıların yer alacağı ifade edildi.

Programa il dışından ve yöreden geniş bir kitlenin katılımı beklenirken tüm  vatandaşlarda  davet edildi. Programın Polat’ta İsmet Güzel Parkında 11 Ağustos 2018 günü saat 15.30 da başlayacağı  belirtildi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mehmet cemal bulanık (2 yıl önce)
    kelimenin tam anlamıyla, muhteşem bir geceydi.. bilgiye, sanata, müziğe, eş dost akraba hemşehri birlikteliği ile sosyal ve kültürel anlamda ruhumuzun doyduğu, unutulmaz anılarımızın olduğu enfes sesler eşliğinde duygu dolu anlar yaşadık.. Devamı mutlaka olmalı bu güzel organizasyonun diye düşünüyorum.. Emeği geçen herkese, ayrı ayrı teşekkür ederim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertuğrul Sarıtepe (5 yıl önce)
    Hangi yöre olursa olsun türkülerinin toparlanması sahip çıkılması yörenin tanıtımı çok önemli polat ile ilgili çalışmayı başlatan Sn Fikri Önay Bulanık olmak üzere gerçekleşmesi için emek veren herkese tebriklerimi sunarım elinize emeğinize sağlık inşallah icrasıda çok güzel olur
    0
    0
    Yanıtla