SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'tan Minibüsçülere Ziyaret

0
Güncellendi - 2018-05-25 23:25:40
Polat'tan Minibüsçülere Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Minibüsçüler Garajını ziyaret ederek minibüsçülerin sorunları hakkında bilgiler aldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ziyaret programına, ESOB Başkanı Şevket Keskin, Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Ali Yıldırım, Ulaşım Hizmetleri Dairesi Başkanı M. Zeki Soyak, ilgili şube müdürleri ile bazı oda başkanları da katıldı.

İnce: Başkanımız ziyareti bizleri mutlu etti

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ziyaretinin Minibüsçü esnafına vermiş olduğu değeri gösterdiğini belirten Minibüsçüler ve Umumi Servisçiler Odası Başkanı Mesut İnce, “Büyükşehir Belediye Başkanımızın ziyareti bizleri son derece mutlu etti. Minibüsçü esnafımızın sorunlarının yer aldığı bir dosyayı Sayın Başkanımıza sunduk. Bu sorunların çözümü noktasında Sayın Başkanımızın ilgisini bekliyoruz.” dedi.

Keskin: Başkanımız esnafı çok iyi tanıyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a minibüsçü esnafını ziyaret etmelerinden dolayı teşekkür eden ESOB Başkanı Şevket Keskin de “Biz esnafların en büyük şansı Büyükşehir Belediye Başkanımızın esnafı çok iyi tanıyor olması ve esnafın içinden gelmesidir. Minibüs garajının bazı sorunları bulunmakta, ama aslında bu garaj Malatya’mıza yakışmıyor. Yıllarca Buğday Pazarı olarak Malatyalılara hizmet veren bu alanın yerine Malatya’ya yakışan modern bir yapının yapılması daha uygun olacaktır.” dedi.

Polat: Sorunlarla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız

Esnaf odalarının toplumun bütününü ifade ettiğini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise yaptığı konuşmada, “Esnaf toplumun ana damarıdır. Ahilik teşkilatı bizim için çok önemli. Malatya’mızda bu atmosfer inanılmaz güzel bir şekilde yaşatılıyor. Rabbim bizlerin birliğini, beraberliğini daim eylesin.  Minibüsçü esnafın dertlerini sıkıntılarını yerinde görelim diye burada bir araya geldik. Her zaman esnafımızın yanında olmaya gayret gösterdik. Sorunlarla ilgili gerekli çalışmaları yapacağız. Esnaflarımızın daha rahat hizmet verebilmeleri için gerekli çalışmaları gerçekleştireceğiz. Orta ve uzun vadede ise yeni bir Minibüs Garajının Malatya’ya kazandırılması gerektiğine inanıyorum.” şeklinde konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız