SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'tan MÜSİAD'a Ziyaret

0
Güncellendi - 2019-02-08 23:26:16
Polat'tan MÜSİAD'a Ziyaret
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz’ı ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren MÜSİAD Malatya Şube Başkanı Muharrem Poyraz, “26 Ocak tarihinde yapılan genel kurul sonrası görev değişikliği oldu. Bu süreçten sonra Malatya’nın hizmetinde olacağız. 19 yıllık MÜSİAD üyesi olan Başkanımız Malatya için çok güzel hizmetler üretmiştir. Tekrar bu nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

MÜSİAD’ın yeni yönetimine başarılar dileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Seçilmiş olduğunuz bu görevinizde Malatya'mıza ve ülkemize güzel hizmetler üretmenizi temenni ediyorum. MÜSİAD bir ailedir, bende bu ailenin bir üyesi olmaktan gurur duyuyorum. MÜSİAD’a üye olmak, burada bir şeyler üretmek gönül işidir. Devralmış olduğunuz hizmet bayrağını daha yukarılara taşıyacağınıza inanıyorum. MÜSİAD’a yeni yönetimin hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız