SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polat'tan Personele İftar Yemeği

0
Güncellendi - 2016-06-11 01:44:43
Polat'tan Personele İftar Yemeği
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, belediye personeli ve aileleriyle iftar yemeğinde bir araya geldi.

Yeşilyurt Belediyesi İŞGEM tarafından işletmeye açılan Beylerderesi Şelale Sosyal Tesisleri’nde organize edilen iftar yemeğinde Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Başkan Yardımcılarından Mehmet Güner, Haydar Şahin, Mehmet Çınar, Meltem Kavuk, Muammer Zafer, R. Murat Türksoy, birim müdürleri, İŞGEM Genel Müdürü Mehmet Karaman, Yeşil Yurt İnşaat Genel Müdürü Selahaddin Üzmez ve personeller aileleriyle birlikte iftarda bir araya geldi. İftara eşi Yasemin Polat ve çocuklarıyla birlikte katılan Belediye Başkanı Polat, masaları tek tek gezerek personellerle selamlaştı. İftara katılan tüm personellere ve ailelerine teşekkür eden Polat, geleneksel hale getirdikleri iftar yemeğinde personelleri ve aileleriyle bir kez daha buluşmanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti. Yeşilyurt Belediyesinin tüm kademelerinde özverili ve fedakarca çalışan personelleriyle birlikte büyük bir aile olduğunu ifade eden Polat, “Cenab-ı Allah’a binlerce kez şükürler olsun ki, yine huzur, barış ve güzellikler içerisinde mübarek Ramazan ayını hep birlikte idrak ediyoruz. Aynı hedef doğrultusunda birlikte mesai yaptığımız, birlikte yol yürüdüğümüz ve omuz omuza verip çalıştığımız kıymetli personellerimiz ve aileleriyle birlikte iftar yapıyoruz. Cenabı Allah, rahmet, bereket ve mağfiret ayı olan Ramazan’ı en iyi şekilde, tüm güzellikleriyle birlikte yaşamamızı nasip etsin. Allah birliğimizi, dirliğimizi bozmasın. Rabbim yaptığınız ibadetleri, tuttuğunuz oruçları kabul etsin” şeklinde konuştu.

“PERSONELİMİZ BİZİM İÇİN ÇOK ÖNEMLİ VE DEĞERLİDİR”

Polat, personelin kendileri için çok değerli ve önemli olduğunu aktardı. Polat, “Ramazan ayının güzelliğini bir nebze de olsa çalışanlarımıza yaşatmak ve personellerimiz arasındaki uyumun devamı sağlamak için, bu tür sosyal aktiviteler yapmaya devam edeceğiz. Bereketli ve huzur dolu bir Ramazan geçirmenizi diliyorum. Bayrama da hep birlikte erişmeyi Rabbim bize nasip etsin” dedi. İhtiyaç sahipleri ve yardıma muhtaç vatandaşlara herkesin imkanları doğrultusunda destek olması gerektiğini belirten Polat, “Güzelliklerin ve iyiliklerin zirve yaptığı, insan maneviyatının en yüksek derecelere ulaştığı Ramazan ayı, sadece yeme ve içmeden uzak durulması değil, kulun Rabbine daha fazla yaklaştığı mübarek bir ay. Bu ayda fakir-fukaraya sahip çıkmak, ihtiyaç sahiplerini bulup yardım etmek sevapların en büyüğüdür. Sadece ülkemizde değil, dünyanın birçok yerinde ihtiyaç sahipleri için insanlar zekatlarının Ramazan ayı içerisinde hesabını yaparak fakirlerin hakkı olan ve malın temizlenmesi anlamına gelen zekatlarını dağıtırlar. Belediye olarak ihtiyaç sahiplerine daha fazla ulaşmak ve yardım etmek adına tüm gücümüzle çalışıyoruz. Her gün üç mahallemizde 9 evimizi ziyaret ediyoruz. Tespit edilen ihtiyaçları yerine getirmeye çalışıyoruz. Ramazan’ın ruhuna uygun olarak tüm vatandaşlarımızla içi içe olmaya özen gösteriyoruz. Sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiriyoruz” ifadelerini kullandı.

Polat, konuşmasının sonunda Beylerderesi Şelale Sosyal Tesisleri’nin tadilatı yapılarak vatandaşların hizmetine sunulduğunu ifade etti. Polat, “Yeşilyurt Belediyesi Sosyal Tesisleri her geçen gün kapasitesini artırarak hizmetlerine devam etmektedir. Bugün ki iftarla açılışını yaptığımız Beylerderesi Şelale Tesisi düğün salonu, restaurant ve kafeterya olarak halkımıza hizmet verecektir” diye konuştu.

Kaynak : Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız