SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 2 Ayda 108 Firariyi Yakaladı

A- A+ PAYLAŞ

Polis ekipleri, Ağustos- Eylül ayları içerisinde planlı operasyonlar sonucu aralarında cinayet hükümlülerinin de bulunduğu 108 firariyi yakaladı.

Konuya ilişkin olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"..Emniyet Müdürlüğü, Asayiş Şube Müdürlüğünce ilimizde aranır durumda bulunan şahısların yakalanmasına yönelik olarak Ağustos-Eylül 2006 ayları içerisinde sürdürülen planlı çalışmalar neticesinde uzun süredir aranmakta olan içlerinde;

-Adam öldürmek suçundan 20 yıl hapis cezasına hükümlü A.Ö,
-Kasten yakınını öldürmek, öz oğlunu yaralamak ve esrar satmak suçlarından toplam 30 yıl hapis cezasına hükümlü A.Ö,
-Hırsızlık yapmak suçundan toplam 25 yıl hapis cezasına hükümlü B.D,
-Bıçakla kasten adam öldürmek suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına hükümlü A.Y,
-Irza geçmek suçundan 5 yıl 10 ay hapis cezasına hükümlü H.S.D,
-Oto hırsızlığı suçundan 4 yıl hapis cezasına hükümlü R.D,
-Fuhuş yaptırmak suçundan 2 yıl hapis cezasına hükümlü N.P,
-Dolandırıcılık suçundan 2 yıl 4 ay hapis cezasına hükümlü B.T,
-Mükerrer oy kullanmak suçundan 2 yıl 4 hapis cezasına hükümlü Y.U,
-Hürriyeti tahdit suçundan3 yıl 6 ay hapis cezasına hükümlü E.A,
-Irza geçmek suçundan 3 yıl 4 ay hapis cezasına hükümlü M.Y,
-Silahla müessir fiil suçundan 3 yıl 1 ay hapis cezasına hükümlü Ö.֒nin de aralarında bulunduğu toplam (108) kişi yakalanarak adli mercilere intikal ettirilmişlerdir.

Halkımızın huzur ve güvenliği için bu yönlü daha etkin çalışmalarımız devam edecektir.

Daha güvenli bir Malatya için halkımızın 155 Polis İmdat telefonu ile malatyaemniyet@malatya.pol.tr ve 155@mmalatya.pol.tr adresinden bize ulaşarak ihbarda bulunmalarını bekliyoruz. Kamuoyunun bilgilerine sunulur."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız