SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 4 Uyuşturucu Satıcısı Daha Yakaladı

0
Güncellendi - 2017-10-12 02:57:29
Polis 4 Uyuşturucu Satıcısı Daha Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da sokakta esrar satanlara ilişkin soruşturmada 5 şüpheli hakkında işlem yapılırken, Narkotik ekipleri bu 5 şüphelinin ismine işlem yaptığı 20 şüphelinin sorgulaması sonucunda ulaştı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube ekiplerince il genelinde torbacı olarak tabir edilen şüphelilere yönelik olarak son 1 ay içerisinde planlı operasyon yürüttü. Narkotik ekipleri, önce  “uyuşturucu madde içicisi” olarak bilinen kişilere yönelik olarak yaptığı çalışmada toplam 20 kişi hakkında işlem yaptı. Bu işlemler esnasında şahıslardan 9 ayrı paket halinde 10 gram toz esrar maddesi, 2 paket halinde 2 gram esrar maddesi ve 1 adet sentetik hap ele geçirildi.

Narkotik ekiplerince işlem yapılarak serbest bırakılan “Uyuşturucu madde içicilerinin” vermiş olduğu bilgiler üzerine,  “Torbacı” olarak bilinen sokakta uyuşturucu madde satanların isimleri tespit edilerek operasyon yapıldı.

Eş zamanlı operasyon kapsamında 5 şüphelinin 7 ayrı ev ve kaldıkları adreslere baskın yapıldı. Şüphelilerden 1’i cezaevinde tutuklu bulunurken, diğer 4 şüpheli ise yakalanarak gözaltına alındı.

Yakalanan 4 şüpheli hakkında  “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan soruşturma başlatıldı.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız