SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Açıklamasına Göre Olay..

A- A+ PAYLAŞ

3 kişinin katledildiği yayınevindeki olay polis raporunda “Ölümlü, Yaralamalı İdeolojik Olay” olarak yeraldı. Zanlılarda 5 bıçak, 3 de kurusıkı tabanca ele geçtiği belirtildi.

Hıristiyanlık propagandası içeren yayınların dağıtımını yapan Zirve Yayıncılık adlı şirketin Niyazi Mısri Caddesi Ağbaba İş Merkezi 3. kattaki ofisinde meydana gelen olay, bugün basına verilen Polis Vukuat Raporu’nda “Suçun Nev’i: Ölümlü, Yaralamalı İdeolojik Olay” olarak belirtildi.

Raporda, suçun tarihi 18.04.2007 saat 13.00 olarak belirtilirken, daha sonra şu detaylar yeraldı:

“..Maktül T. E. G.: 1961 Mindelheim-Almanya doğumlu
Maktül N. A.: E. oğlu 1972 Hınıs doğumlu,
Maktül U. Y.: İ. oğlu 1975 Elazığ doğumlu,
Şüpheli H. Ç.: M. oğlu 1988 Elbistan doğumlu,
Şüpheli S. G.: A. oğlu 1987 D.Şehir doğumlu,
Şüpheli A. Y.: M. oğlu 1988 Adıyaman doğumlu,
Şüpheli C. Ö.: A. oğlu 1987 Darende doğumlu,
Şüpheli E. G.: M. oğlu 1988 Malatya doğumlu,

Olayın Özeti 18.04.2007 günü saat:13.30 sıralarında İlimiz Niyazi Mısri Caddesi Ağbaba İş Merkezinde büyük çapta kavga olayının meydana geldiği bildirilmesi üzerine ekiplerimiz belirtilen adrese intikal etmiş, işyeri çevresinde yapılan çalışmalarda, olayın Zirve Yayıncılık isimli işyerinde meydana geldiği ve olay neticesinde, Alman vatandaşı olan T. E. G. ve N. A.’nın bıçaklanarak öldürülmüş olduğu görülmüş, ağır yaralı olarak T.Özal Tıp Merkezine kaldırılan U. Y. ise yapılan tüm müdahalelere hastanede hayatını kaybetmiş, olay sonrası olaya karıştıkları tespit H.Ç., S.G., A.Y., C.Ö. ile camdan atlamak suretiyle yaralanan ve T.Özal Tıp Merkezine kaldırılan E. G. olayda kullandıkları düşünülen 5 adet bıçak ve 3 adet kurusıkı tabancayla birlikte yakalanmış olup, olayla ilgili tahkikata çok yönlü olarak devam edilmektedir.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız