SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Adem'i Çok Sevdiler

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:42:35
Polis Adem'i Çok Sevdiler
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’nın Yazıhan İlçesi Abdurrahman Serttaş Anaokulu’nda Malatya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından bir eğitim faaliyeti gerçekleştirildi.

Polis Memuru Adem Korkmaz tarafından yapılan etkinliğe, Abdurrahman Serttaş İlkokulu 1. sınıf öğrencileri ile Abdurrahman Serttaş Anaokulu öğrencileri katıldı. Yapılan etkinlik hakkında bilgi veren Adem Korkmaz, polislik mesleği hakkında miniklerin sorularını yanıtladı. Sunum içerisinde çeşitli drama etkinlikleri yaparak çocuklar için eğlenceli ve aynı zamanda eğitici bir ortam yaratan Polis Memuru Adem Korkmaz, yıl içerisinde okullarda, özellikle öğrencilere yönelik olarak bir çok faaliyet gerçekleştirdiklerini belirtti.

Abdurrahman Serttaş Anaokulu Müdiresi Hatice Baştürk, Okul Aile Birliğinin de katkılarıyla Malatya Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ile temasa geçtiklerini ve öğrencilerinin toplum destekli polislik çalışmaları hakkında bilgilendirilmesini istediklerini söyledi. Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğüne ve Polis Memuru Adem Korkmaz’a teşekkür eden Baştürk “Çocukların, bu tür faaliyetlerde çok istekli ve keyifli olduğunu görmek bizleri de ziyadesiyle mutlu ediyor ve bu da etkinliğin amacına ulaştığını gösteriyor” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız