SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Aranan 7 Kişiyi Yakaladı

0
Güncellendi - 2016-04-13 01:01:14
Polis Aranan 7 Kişiyi Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

  • Malatya'da cinsel istismar, yağma, hırsızlık, tehdit gibi suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 7 firari yakalandı.

Malatya’da çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve firarda olan toplam 7 kişi yakalanarak cezaevine teslim edildi. Hükümlülerin haklarında 3 yıl ile 8 yıl arasında değişen çeşitli suçlardan kesinleşmiş hapis cezaları olduğu bildirildi.

YAĞMA, CİNSEL İSTİSMAR….

Alınan bilgiye göre; Asayiş Şubesi ekiplerince haklarında hüküm bulunan, ancak firarda olan şüphelilere yönelik sürdürülen çalışmada toplam 38 yıl 10 ay 7 ay hapis cezası ile aranan 7 kişi yakalandı. Yakalanan şüpheliler arasında;  “Silahlı Yağma Kişiyi Hürriyetinde Yoksun Kılma suçlarından”  8 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan 30 yaşındaki  Y. Ç.,  “Çocuğun Cinsel İstismarı Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçlarından”  7 yıl 6 ay hapis cezası ile aranan 41 yaşındaki  S. B. ‘de bulunuyor.

HIRSIZLIK, TEHDİT,

Yine,  “Hırsızlık suçundan”  6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan 26 yaşındaki  N. E., “Hırsızlık suçundan”  6 yıl 3 ay hapis cezası ile aranan 19 yaşındaki  M. B.,  “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan” 3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan 36 yaşındaki  A.B., “Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma suçundan”  3 yıl 4 ay hapis cezası ile aranan 31 yaşındaki B. G. isimli bayan ve  “Hırsızlık suçundan” 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan 20 yaşındaki  E. G. Yakalanarak cezaevine teslim edildi.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız