SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Ateş Açtı Ama..

A- A+ PAYLAŞ

Bir akaryakıt istasyonunda hırsızlık teşebbüsünde bulunurken görülünce kaçan şahıslar, polise takıldı. Polisin silah kullandığı kovalamaca sırasında 3 zanlı, bulundukları otoyu terkederek kaçmayı başardı.

Jandarma’dan edinilen bilgiye göre; Pazar sabahı 05.20 sıralarında Malatya- Adıyaman karayolu üzerinde bulunan A.Ş.’ye ait akaryakıt istasyonunun büro kapısının, hırsızlık amacıyla 3 şahıs tarafından zorlandığı, pompacı Serkan Yün tarafından farkedilince, şahıslar istasyona geldikleri 34 PD 314 plakalı otoyla kaçtılar. Plakanın anons edilmesi üzerine, Malatya girişinde, Bölge Trafik Müdürlüğü’ne bağlı bir polis ekibi, aracı farketti ve dur ihtarında bulundu. Ancak, şahıslar durmayarak, Akçadağ yönüne doğru kaçmaya, polis ekibi de kovalamaya başladı. Polisler, kaçan şahısları durdurabilmek için MP 5 marka otomatik tabancayla havaya ateş açtılar. Şahısların Akçadağ yol ayrımında, aracı yol üzerine bırakarak, araziye doğru kaçtıkları ve izlerini kaybettirdikleri bildirildi. Zanlılardan birinin 27 yaşındaki N.T. olduğu, yanındaki iki şahsın ise kimliğinin belirlenemediği öğrenildi.

Terkedilen aracın A.T. adlı vatandaşın üzerine kayıtlı olduğu, geniş çaplı araştırmanın sürdüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız