SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Kumarı Bastı.. Kadın Müdür Kızdı!

0
Güncellendi - 2016-04-23 04:35:00
Polis Kumarı Bastı.. Kadın Müdür Kızdı!
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da kıraathane adı altında faaliyet gösterdiği ve tombala oyunuyla kumar oynatıldığı iddia edilen bir mekana Asayiş Şubesi ekipleri baskın yaptı. Baskında, aralarında kadınların da bulunduğu 40 kişi gözaltına alınırken, tombala makinesine ve 20 bin lira paraya el konuldu.

Baskın,  Cuma gecesi saat 23.00 sularında gerçekleştirildi. Merkez İsmetiye Mahallesi Şerbetçi Köşesi olarak bilinen Göktuğ Sokakta bulunan bir iş merkezinin son katında faaliyet yürüten kıraathaneye baskın yapıldı.

Asayiş Şubesi ekipleri, girdikleri kıraathanede arama yaptı. Aramada kumar içn kullanıldığı iddia edilen tombala makinesi ve eklentileri bulunurken, oyun bedeli olduğu öne sürülen yaklaşık 20 bin TL paraya da el konuldu.

c3Polis ekipleri, aralarında kadınların da bulunduğu yaklaşık 40 kişiyi, haklarında “kumar oynamak ve kumar oynatılması için yer temin etmek” suçlamasıyla işlem yapmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğü’ne götürdü.

Ekip aracına bindirilen bir kadın ise, kendisinin işyerinin müdürü (fotoğrafta) olduğunu belirterek, çekim yapılmasına tepki gösterdi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

c1c2c4

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Konu basit, tek çare var o da mensubu olduğumuz dine göre, onun kuralları çerçevesinde yaşamak, bunun için de batının bozuk kanunlarını transfer ederek onlar üzerinde irili ufaklı değişikliklere uymaya çalışmak yerine, kendi dinine örf ve adetlerine göre kanunları düzenleyerek uygulamaktır. Saygılarımla...
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (7 yıl önce)
    Doğunun paris'i olacaktık, kısmette Las Vegas olmak varmış.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (7 yıl önce)
    Emniyetimiz den Operasyonların Hız Kesmeden Devamını Bekliyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran Ege (7 yıl önce)
    kumar oynatanlarmı dersin kovboyculuk yapanlarmı dersin mafyacılıkmı dersin fuhuşmu dersin bu memleketin çivisi çıkmış Allah namuslu ve şerefli insanların yardımcısı olsun Ailemizle dışarı çıkmaya korkar olduk.şehrin mülk idarecileri korumalarıyla rahat rahat geziyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (7 yıl önce)
    BİR BU EKSİKTİ ! SIRADA NE VAR ACABA BEKLİYORUZ!
    0
    0
    Yanıtla