SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Bastı, 'Mustafa Dayı' Yattı!

0
Güncellendi - 2016-05-14 04:56:11
Polis Bastı, 'Mustafa Dayı' Yattı!
A- A+ PAYLAŞ

Polisin, Hamidiye Mahallesi'nde tombala ile kumar oynatılan bir kahvehaneye yaptığı baskınla ilgili fotoğraflarda gözüken, Malatya caddelerinin belli simalarından Mustafa Tunç, baskın nedeniyle yaşanan hareketlilikten bir süre rahatsız olduysa da, daha sonra basılan yerin karşısındaki kaldırımda uykusuna devam etti.

Malatya'da "Mustafa Dayı" olarak bilinen Mustafa Tunç, Hamidiye Mahallesi Antepli Sokağı'nda bir apartmanın bodrum katındaki kahvehanede tombala makinesi ile kumar oynatıldığı istihbaratı üzerine polisin baskın yaptığı yerin karşısında, halı serilmiş kaldırımın üzerinde uyuklamaktayken, baskınla birlikte uyandı.

Apartmanın 'alt katındaki' kahvehanede 78 kişinin yakalandığı baskının yolaçtığı hareketliliği bir süre izleyen, alışkanlığı olduğu üzere birkaç kez nara atan Mustafa Tunç, daha sonra birkaç metre uzağa gidip, "Çeşitlerimiz alt kattadır" yazılı işyerinin önünde kaldırıma uzanarak yeniden uykuya geçti.

Burhan KARADUMAN, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

m1

m2

m3

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • yurttaş (7 yıl önce)
    YÜCE ALLAH IM bu vatandaşımızında hakkına hayırlısını versin yardım etsin dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • serhat (7 yıl önce)
    güzelse bi de sen git bir gece yat orda..
    0
    0
    Yanıtla
  • Baran (7 yıl önce)
    Vay senin Allah ına kurban Mustafa dayı
    0
    0
    Yanıtla
  • derebeyi-fk (7 yıl önce)
    hayat mustafa dayıya güzel :)
    0
    0
    Yanıtla