SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Bonzai Ele Geçirdi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:26:53
Polis Bonzai Ele Geçirdi
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi (KOM) ekiplerince bir eve düzenlenen baskında, esrar ile birlikte bonzai maddesi de ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü'nün konuya ilişkin açıklaması şöyle:

"KOM Şube Müdürlüğümüz Narkotik Suçlar Büro Amirliği Ekiplerince ilimizde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik olarak yapılan çalışmalar neticesinde;

Uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen adreste ikamet eden A.K. isimli erkek şahsın ikametinde Malatya Sulh Ceza Hâkimliğinden alınan arama kararı ile yapılan aramada 3 paket halinde 44 gram uyuşturucu esrar maddesi, 6 gram sentetik kannabinoid (Bonzai) ve 193 kök kenevir bitkisi ele geçirilerek el konulmuş,  şüpheli A.K. yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şüpheli A.K. hakkında TCK. 188/3 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti Yapmak)- 2313 SKM suçundan tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte 13/08/2014 günü Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilecektir.

Uyuşturucu ve uyuşturucu madde tacirleri ile kararlı mücadelemiz Malatya halkından aldığımız destek ile artarak devam etmektedir."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız