SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Cinayeti Araştırıyor

A- A+ PAYLAŞ

Turgut Özal Mahallesi'nde evinin yakınında otomobil içerisinde öldürülen şahsın katil zanlısı belirlenemezken, polis Çöşnük’te bir kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan silahlı saldırının da bir kız isteme anlaşmazlığından kaynaklandığını belirledi. Öte yandan 3 kadını ölümle tehdit ettikleri öne sürülen 2 kişi silahlarıyla yakalandı.

CİNAYET ZANLISI MEÇHUL..
Turgut Özal Mahallesi 2. Cadde 1. aradaki Aksa Sitesi önünde 44 AN 262 plakalı otonun içerisinde galericilik ve hayvan ticareti ile uğraşan 35 yaşındaki İhsan Yılmaz adlı kişi tabancayla vurularak öldürülmüş halde bulunmuştu.

Olayla ilgili olarak, polis Vukuat Raporu’nda "..22/11/2007 günü saat:05.50 sıralarında Haber merkezinin yukarıda belirtilen adreste yaralı bir şahsın olduğunu bildirmesi üzerine olay yerine intikal eden görevlilerimizce 44 … plakalı sayılı araç içerisinde şoför koltuğunda oturur vaziyette İ.Y. isimli şahsın silahla vurulmuş olduğu ve eks durumunda olduğu görülmüş, olay yerinde 12 adet 9 mm. çaplı boş kovan, 3 Adet 9 mm. çapında dolu mermi, 5 adet mermi çekirdeği bulunmuş, C.Savcısının talimatıyla maktül Adli tıp morguna kaldırılmış olup, olayla ilgili tahkikata devam edilmektedir. “ bilgisi yeralırken, olayın failinin belirlenmeye çalışıldığı belirtildi.

İSTANBUL’DAN GELMİŞ..
Bu arada, Çöşnük Mahallesi Mehmet Buyruk Caddesi 6. Sokakta Perşembe günü 13.30 sıralarında Erhan Yalçın adlı şahsın tabancayla vurularak yaralanması ile ilgili aranan Hatem B. adlı zanlı da bulunamadı. Bu olayla ilgili de polis raporunda, müşteki olarak 77 yaşındaki R.Y. adlı şahıs yeralırken, “..22/11/2007 günü meydana gelen olay ile ilgili olarak yapılan tahkikatta, bir yıl öncesine kadar İstanbul’da ikamet eden ailenin kızları olan N.’nin firari şüpheli ile evlenmesine rıza göstermediği, Malatya ya taşınan ailenin firari şüpheli tarafından tehdit edildiği ve firari şüphelinin Malatya ya gelip mağdur ve müştekilerin ikametlerine giderek mağduru silahla yaralayıp firar ettiği tespit edilmiş olup, olay ile ilgili tahkikata devam edilmektedir.”açıklaması yapıldı.

ÖLÜMLE TEHDİTE 1 TUTUKLAMA..
Öte yandan Özalper Mahallesi 23. Sokak 2. Caddede 39 yaşındaki N.A., 21 yaşındaki R.A. ve 16 yaşındaki H.A. adlı bayanların silahlı şahıslarca ölümle tehdit edildiği ihbarı üzerine 49 yaşındaki H.A. ve 44 yaşındaki F.D. adlı iki zanlı yakalandı.

Polisten bu olayla ilgili de şu bilgi verildi:
“Saat:11:40 sıralarında Haber Merkezinin yukarıda belirtilen adreste şüpheli şahısların ruhsatsız silahları olduğu bildirilmesi üzerine belirtilen yere intikal eden görevlilerimizce F.D. isimli şahıs, poşet içersinde bulunan 1 adet Pıetro Beratta 9 mm. çapında tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve şarjör içersinde 4 adet 9 mm çapında MKE yapımı dolu fişek, 1 adet Star marka tabanca, bu tabancaya ait şarjör ve 7 adet 9 mm çapında MKE yapımı fişek, kutu içersinde 9 adet 9 mm çapında MKE ibareli fişek ile yakalanmış, mağdurlar alınan ifadelerinde; H.A. isimli şahsın kendilerini darp ederek silahla tehdit ettiğini beyanla şikayette bulunmuş, F.D. alınan ifadesinin ardından C.Savcısının talimatıyla salıverilmiş, suçlamaları kabul etmediğini beyan eden H.A. ise sevk edildiği adli mercilerce tutuklanmıştır.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız