SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Polis Değişse de Telefon Aynı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da kısa bir süre önce faaliyetlerine başlayan Toplum Destekli Polis Bürosu, tanıtım çalışmaları kapsamında sivil toplum kuruluşlarında toplantılar düzenliyor.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Toplum Destekli Polis Büro Amirliği tarafından Muharip Gaziler Derneği'nde tanıtım toplantısı düzenlendi. Toplum Destekli Polis Bürosu Amir Vekili Komiser Orhan Şanal, amaçlarının polis ile halk arasındaki ilişkiyi güçlendirip toplumda çıkan problemlerin altında yatan nedenleri bulmaya çalışarak suçla etkin mücadele sağlayan ve sosyal alanda yaşam kalitesini artıran bir polislik anlayışı oluşturmak olduğunu söyledi.

Malatya'da şu anda 21 kişilik bir ekiple çalıştıklarını ve 16 memurun sürekli dışarıda olduğunu söyleyen Şanal, bölgelerinde görevli polislerin üzerindeki cep telefonu numaralarının vatandaşlara verildiğini ve vatandaşların rahatlıkla o bölgedeki görevli polisi arayarak sorunlarını anlatabileceğini kaydetti.

Şanal, polislerin görev yeri değişse bile bölge telefon numaralarının değişmeyeceğini sözlerine ekledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız