SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Polis Devleti Kurmuyoruz!'

A- A+ PAYLAŞ

Genel Başkanlığını Sadettin Tantan'ın yaptığı Yurt Partisi'nin Malatyalı olan genel sekreter yardımcısı Kamil Göksu, partinin Malatya il başkanlığına emekli emniyet müdürü Hasan Fehmi Hakverdi'nin getirilmesinden kaynaklandığını öne sürdüğü bir iddiayı yalanladı.

Göksu, yaptığı açıklamada şöyle dedi:

"Yurt Partisi'nin Malatya İl Başkan lığına Emekli eski Emniyet Müdürü ve Emniyet Müfettişi Hasan Fehmi hakverdi inin getirilmesinden sonra halkımız arasında bir anda Tantan Polis Devletimi kuruyor diye düşünce oluşmaya başlamış. Malatya doğuda çok önem verilmesi gereken bir il. Yetişmiş insanlarıyla, kültürleriyle örf adetleriyle adeta örnek bir il olarak tarihe geçmiştir. Bu ilin bazı değerlerinin zarar görmemesi için her zaman öncelikli ele alınması lazım. Bizim Malatyada İl başkanlığına getirdiğimiz Hasan Fehmi Hakverdi geçmişteki görevleriyle bu bölgeyi çok iyi bilen ve ülkemizde yaşanan terör belasıyla yıllarca mücadele etmiş tecrübeli bir polis şefidir. Partimizde her meslekten yöneticilerimiz vardır. Yurt partisi halka aittir. Hiç bir meslek kuruluşuna bağlı değildir. Yurt Partisinin kapısı dürüst, namuslu, vatanperver her Türk evladına sonuna kadar açıktır. Geçmişteki mesleği ne olursa olsun ama yeterki mesleğini layıkı ile yerine getirmiş dürüst namuslu kişiler olsun. Böyle kişilerle Yurt Partisi saflarında el ele verip ülkemizin geleceği için mücadele vermeye hazırız."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız