SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis 'DUR' Deyince..

A- A+ PAYLAŞ

İstanbul'da iki gün önce çalınan kamyon, Malatya'da polis tarafından takibe alınınca sürücüsü durmayarak, kamyonu bırakıp izini kaybettirdi.

Edinilen bilgiye göre, 34 SCC 57 plakalı 2006 model kamyon İstanbul Ataşehir-İçerenköy'de park halinde iken çalındı. Kamyonun Malatya'da görülmesi üzerine Asayiş Şubesi Oto Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, kamyonu Havaalanı Kavşağı'nda barikat kurarak durdurmak istedi. Ancak kamyon durmayarak Malatya-Adıyaman yolunda, Adıyaman istikametine doğru kaçmaya başladı. Polislerin dur ikazına uymayan kamyon sürücüsü, zaman zaman sağ şeritten sol şeride geçerek tehlikeli anlarda oluşturdu.

Malatya-Adıyaman Yolu üzerindeki Cumhuriyet Örnek köyün içerisine giren kamyon sürücüsü burada aracı terk ederek kaçtı.

Terk edilen kamyon üzerinde Olay Yeri İnceleme ekiplerince inceleme yapıldı. Terk edilen kamyon, Oto Hırsızlık Büro Amiri Başkomiser Yusuf Polat tarafından sürülerek, Malatya merkezdeki bir otoparka yediemin olarak bırakıldı.
Polis ekipleri kaçan sürücüyü tespit etmeye ve yakalamaya çalışıyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız