SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Eroin ve Esrar Ele Geçirdi

A- A+ PAYLAŞ

Polis tarafından yapılan 5 ayrı operasyonda 2 kilo eroin ile 16 kilo esrar ele geçirildi, 5 kişi gözaltına alındı.

Uyuşturucu operasyonları ile ilgili olarak Emniyet Müdürlüğü'nden şu açıklama yapıldı:

"Malatya Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yapılan çalışmalar kapsamında;

31/01/2016 tarihinde şüphe üzerine durdurulan bir araç içerisinde yapılan aramada zula olarak tabir edilen bölmede gizlenmiş vaziyette daralı ağırlığı 5 kg 500 gr esrar maddesi ele geçirilmiş şüpheli gözaltına alınmıştır.

01/02/2016 tarihinde durdurulan bir seyahat firmasına ait otobüste seyahat eden bir şahsa ait 2 (iki) adet valiz içerisinde daralı toplam 7 kg 86 gr esrar maddesi ele geçirilmiş şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

İlimiz dâhilinde uyuşturucu madde ticareti yapan sokak satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalarda bir şahsın ikametinde yapılan arama neticesinde satışa hazır vaziyette 100 paket olmak üzere toplam daralı ağırlığı 1 kg 372 gr esrar maddesi ele geçirilmiş şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır.

02/02/2016 tarihde yapılan kontroller esnasında bir seyahat firmasına ait otobüste seyahat eden bir şahsın şahsın vücuduna sarılı vaziyette 2 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kg 54 gr eroin maddesi ele geçirilmiştir. Yine aynı otobüste seyahat eden ve durumundan şüphelenilen başka bir şahsın vücuduna sarılı vaziyette 2 paket halinde toplam daralı ağırlığı 2 kg 100 gr uyuşturucu toz esrar maddesi olduğu tespit edilmiş her iki şahıs yakalanarak göz altına alınmıştır.

Yapılan 5 ayrı yakalamada toplam 16 kg 058 gram esrar maddesi ve 2 kg 054 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir.

Gözaltına alınan 5 şüpheli "TCK. 188 (Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak) suçundan adli makamlara sevk edilmiştir.

İlimiz genelinde uyuşturucu madde ve uyuşturucu madde tacirlerine yönelik kararlı mücadelemiz Malatya halkından almış olduğumuz destekle artarak devam edecektir."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız