SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Eşlerinden Gezi

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği tarafından Darende ilçesinde bir çay partisi düzenlendi. Darende ilçesinde düzenlenen çay partisi ve geziye, Malatya İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya'nın eşi Türkan Kahya, emniyet müdür yardımcılarının eşleri ve 35 kişilik bir grup katıldı.

Emniyet Mensupları Hanımları Yardımlaşma Derneği Başkanı Türkan Kahya, yaptığı açıklamada, "Amacımız meslektaşlarımızın okuyan çocuklarının eğitimlerine katkı sağlamaktır. Bu çay partisini Darende ilçesinde düzenledik. Programımıza yardımcı olan Darende belediye başkanının eşi Ayşe Fatma Özkan'a, savcı hanımlarına ve Darendeli bayanlara teşekkür ederiz" dedi.

Türkan Kahya, bu tür çay partilerini daha sık düzenleyerek daha fazla emniyet mensuplarının çocuklarına burs imkanı sağlamak amacında olduklarını söyledi.

Türkan Kahya, Darende ilçe emniyet müdürünün eşi Vahide Tanrıkulu'ya plaket sunarak bu çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

İlçede, Somuncu Baba Külliyesi, Günpınar Şelalesi, Tohma Kanyonu ve Hasan Gazi Türbesi Şehitliği'ni gezen grup, ilçeden memnun ayrıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız