SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Evleri Boşalttırdı Ama..

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:41:42
Polis Evleri Boşalttırdı Ama..
A- A+ PAYLAŞ

Göztepe Mahallesi'nde yaygın bir koku ve göz yanması hisseden vatandaşlar durumu polise ihbar etti, gece yarısı iki sokak boşalttırıldı. Ancak yapılan incelemelerde her hangi bir bulguya rastlanılmadı. 

Olay, Göztepe Mahallesi Malatyaspor Sokak merkezli olarak 29 Eylül günü gece yarısından sonra saat 01.30 ile 02.00 sularında yaşandı. Mahalle sakinleri 155 Emniyet İhbar Hattını arayarak, mahallede yaygın bir koku ve göz yanması ile karşılaştıklarını söyleyerek yardım istediler. 

VATANDAŞLAR POLİSTEN YARDIM İSTEDİ 

Mahalle sakinlerinin bazı vatandaşların koku ve göz yaşartıcı durumdan dolayı rahatsızlanarak hastaneye de kaldırıldığını bildirdiği olay üzerine bölgeye giden polis ekipleri, doğalgaz kaçağı olabileceği düşüncesiyle bölgeye Malatyagaz Şirketi'nden teknik ekip istedi. Bu esnada yaygın koku ve göz yanmasının etkili olduğu 2 sokakta oturan vatandaşlar tahliye edilerek, mahalledeki boş bir araziye alındı. 

AFAD EKİPLERİ ÖLÇÜM YAPTI 

Malatyagaz Şirketinden gelen ekipler, bölgede her hangi bir doğalgaz kaçağı olmadığını tespit etti. Ancak polis ekipleri bunun üzerine bölgeye AFAD ekibini istedi. Gece saat 02.30 sularında bölgeye giden AFAD teknik ekibi, ellerinde bulunan cihazlar ile ölçüm yaptılar. Yapılan teknik ölçümlerde bölgede her hangi kimyasal bir veriye rastlanılmadı. Bölgeye giden AFAD ekibinin de yoğun koku ve göz yaşartıcı durumu fark ettiği öğrenildi.

GÖZ VE BOĞAZ YANMASI….

Mahalle sakinlerinin yoğun kokudan dolayı rahatsız olduğu, göz ve boğaz yanmasını hissettiği esrarengiz olay çözülemedi. Polisin olayın geçtiği saatlerde bölgede her hangi biber gazı sıkma vakasının olabileceği bir olaya gitmediği tespit edildi.

Yapılan değerlendirme ihtimallerine göre; bölgede bulunan evlerin büyük çoğunluğunda banyoların sobalı olduğu ve sobaların birinde tarihi geçmiş olabilecek pul biber, kara biber gibi baharatları yakması sonucu söz konusu durumun yaşanmış olabileceği, yine kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce olayın etkin olduğu 2 sokakta 8-10 tane biber gazını aynı anda sıkarak bölgeden uzaklaşmış olabilecekleri düşünülmesine rağmen, bu konuda net bir tespit yapılamadı.

Vatandaşlar gece geç saatlerinde evlerinin bulunduğu sokağa girdiler. 

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız