SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Polis-Gençlik' Gezisi..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'dan bir öğrenci grubu, polis-gençlik gezisi kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa illerini kapsayan geziye uğurlandı.

Polisevi'nde düzenlenen uğurlama töreninde konuşma yapan Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, "Bu bir kültürel etkinliktir. Ülkemizi ne kadar tanırsak, o kadar seveceğimizi düşünüyoruz" diyerek, "Ayrıca polisin değişen ve gelişen vizyonu var. Bunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Atalarımız derler ki, 'Bir insanın bir insanı tanıyabilmesi için beraber seyahat etmesi lazım. Alış veriş yapması lazım' gibi bazı kriterler koyarlar. Bu kriterlerden olan beraber seyahat etme imkanı sağlıyoruz" ifadelerini kullandı.

"Polis ve vatandaşın iç içe olması lazım. Et ve tırnak gibi olması lazım. Birbirimize güvenmemiz lazım" diyen Kahya, öğrencilere tavsiyelerde de bulunup,"Gittiğiniz yerlerle ilgili günlük tutun. Bu gezi dışında da, sizin için önemli arz eden durumları mutlaka kayda geçirin. Ben gençlik yaşlarından belli bunu yapmadığım için büyük bir eksiklik hissediyorum" şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürlüğü bilgilendirme ve önleme faaliyetleri kapsamında, 38 lise, 4 üniversite öğrencisi, bir milli eğitim müdürlüğü personeli ve 3 emniyet görevlisi olmak üzere toplam 46 kişilik grup, otobüsle polis-gençlik gezisi kapsamında Gaziantep ve Şanlıurfa illerini kapsayan geziye uğurlandı.

Öğrencilerin iki gün boyunca Gaziantep ve Şanlıurfa'nın tarihi ve kültürel yerlerini gezdikten sonra 12 Kasım günü saat 23.00'de Malatya'da olunmasının planlandığı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız