SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Haftası Etkinlikleri Sürüyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:26:55
Polis Haftası Etkinlikleri Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

 Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 169’uncu yılı münasebetiyle Malatya’da çeşitli etkinlikler düzenleniyor.

Malatya Park AVM’de, Polis haftası nedeniyle bir dizi etkinlik yapıldı. Polis Haftası ve 10 Nisan Türk Polis Teşkilatının Kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında, Vali Vasip Şahin, İl Emniyet Müdürü Nuri Uluayak, İl Emniyet Müdür Yardımcıları ve şube müdürleri, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Mehmet Karlı, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdür Yardımcısı Tarık Gelgiç, emniyet personeli ve öğrenciler ile vatandaşların katılımı ile programlar düzenlendi.

İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi’nin oluşturduğu ve Ümit Meşe tarafından çalıştırılan çocuk mehteran takımı gösteri sundu. Melekbaba Okuma Merkezi’nde eğitim gören öğrencilerden oluşan halk oyunları ekibi gösteri sundu.

Satranç turnuvasında ise küçükler kategorisinde dereceye giren Emre Kayagil, Enes Çetinkaya ve Mücahit Özbey, yıldızlar kategorisinde dereceye giren Hamza Kaya, Ağdar Alak ve Emrullah Cankurt, serbest kategorisinde dereceye giren Ali Ekber Doğan, Abdullah Özbulucu ve Feyzullah Çitil’e hediyelerini yetkililer verdi.

Polis Haftası nedeniyle düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren ve hafta kutlanmasına katkıları olan mehteran takımı eğiticisi Ümit Meşe, Şehit Kemal Özalper Meslek Lisesi Müdürü Fevzi Alpay, Şehit Kemal Özalper Meslek Lisesi Bölüm Öğretmeni Abdulkadir Çalışkan, Satranç İl Temsilcisi Cemal Toy, folklor eğiticisi Mehmet Oral ve Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi Müzik öğretmeni Oğuzhan Karataş’a plaket verildi.

Abdulkadir Eriş Güzel Sanatlar Lisesi öğrencileri müzik grubu, Malatya Park AVM’de konser verdi. Polis memuru Mustafa Demir de, Malatya Park AVM’de maket sergisi açtı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız