SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Haftası Kokteylle Sona Erdi

A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü kutlama etkinlikleri 10 Nisan akşamı Polisevi’nde düzenlenen kokteyl ile sona erdi.

5 Nisan’da başlayan, aralarında çeşitli ziyaretler ve şehit Polisler için okunan mevlit etkinlikleri ile devam eden program; Polisevi’nde düzenlenen ve Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Alaeddin Örsal, Malatya Belediye Başkanı Hüseyin Cemal Akın, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Demirdağ, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa Kılıç, Vali yardımcıları, bazı ilçe kaymakamları, İl Özel İdare sekreteri Ali Kazgan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk, Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları yöneticileri, AKP MKYK üyesi Öznur Çalık ve Basın-yayın kuruluşları temsilcilerinin katıldığı kokteyl ile sona erdi.

KAYMAKAMA PLAKET..
Öte yandan Türk Polis Teşkilatı'nın 162. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya'nın Hekimhan İlçesi Kaymakamı Tülay Baydar'a plaket verildi.

Hekimhan İlçe Emniyet Amiri Serkan Yonar, polis teşkilatına destekleri için Kaymakamı Tülay Baydar'a teşekkür etti. Amir Yonar, polis teşkilatına olan destekleri için Kaymakam Baydar’a teşekkür plaketi verdi. Kaymakam Tülay Baydar, suçun önlenmesinde veya suçlunun yakalanmasında herkesin üzerine düşen büyük görevler olduğunu, en büyük görevin ise anne-babalara düştüğünü söyledi.

Kaymakam Tülay Baydar, "Anne ve babalar çocuk eğitimi verirken, çocuklarımızı geleceğe daha güvenli bireyler olarak hazırlarken, mutlaka bu bilinçle hareket etmeli ve bu anlamdaki yönlendirmelerini yapmalıdırlar. Anne ve babalar çocuklarını iyi eğitir ve yetiştirirse suç oranları da azalır"şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız