SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Haftası Kutlamaları

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:29:12
Polis Haftası Kutlamaları
A- A+ PAYLAŞ

Türk Polis Teşkilatı’nın 170. Kuruluş yıldönümü Kutlamaları Malatya’da da başladı. 

10 Nisan Cuma gününe kadar sürecek olan etkinliklerin ilki MalatyaPark AVM’de açılan stant ile başladı. AVM girişinde açılan sergi ve stantta Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı birimlerin çalışmaları sergileniyor. Yarın akşama kadar açık olacak olan serginin açılışına Malatya Valisi Süleyman Kamçı, Battalgazi İlçe Kaymakamı Vedat Yılmaz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Hasan Aksoy, Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, İl Müftüsü Ümit Çimen, CEM Vakfı Malatya Şube Başkanı Eşref Doğan, İŞKUR Malatya Şube Başkanı Vahap Toman, Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren ile çok sayıda emniyet görevlisi katıldı.

Açılışın ardından polis stantlarını gezen protokol üyeleri daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından oluşturulan çocuk müzik grubunun mini konserini izledi.

Polis Haftası kapsamında yarın Şehitlikte anma töreni ve şehitlik ziyareti ile mevlit programı düzenleneceği belirtildi. 8 Nisan Çarşamba akşamı Kongre ve Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Konseri ve şiir dinletisi programının düzenleneceği belirtilirken 9 Nisan günü ise yine kongre ve kültür merkezinde tiyatro gösterisi sunulacak. 10 Nisan günü ise Polis Haftası’nın finali düzenlenecek tören ile son bulacak.

MEHTERAN KONSERİ..

Bu arada Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Malatya Emniyet Müdürlüğü Mehteran Takımı tarafından bir konser verildi.

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 170. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Emniyet Çocuk Şubesi tarafından mağdur durumdaki ailelerin çocukları arasında seçilerek kurulan Mehteran Takımı tarafından AVM önündeki açık alanda konser verdiler.

Vatandaşlarında yoğun ilgi gösterdiği konseri Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Emniyet Müdür yardımcıları, Şube müdürleri ve kalabalık bir topluluk izledi. 

Konserde gençlerin performansı ilgiyle izlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız