SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Haftası Ziyaretleri

A- A+ PAYLAŞ

Polis teşkilatının 162. kuruluş yıldönümü ve Polis Haftası kutlama programı doğrultusunda bir heyet tarafından protokol ziyaretleri yapıldı.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Recep Özmen, bazı emniyet mensupları ve polis okulu öğrencilerinden oluşan bir heyet Vali Halil İbrahim Daşöz, 2. Ordu Komutanı Orgeneral Hasan Iğsız ve Belediye Başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ettiler.

Valiliği ziyaret sırasında konuşan Vali Daşöz,"Bugün ülkemizde huzur, güvenlik, can, mal, namus emniyetinin sağlanmasında en gözde kuruluşumuzdur."dedi.

Belediye ziyareti sırasında da Emniyet güçlerinin huzuru temin ettiğini söyleyen Başkan Akın, “Emniyet teşkilatımız, yardıma ihtiyaç duyulduğunda başvurulan, kendisine sığınılan bir meslek teşekkülü. Gecesi - gündüzü olmadan mesleğini yerine getiren emniyet teşkilatındaki kardeşlerimize kolaylıklar diliyorum. Huzurlu, mutlu bir ortamda görevlerini yapmalarını temenni ediyorum” diye konuştu.

Ziyaret sırasında Kahya ve Özmen, Belediyespor Voleybol takımının 1. lige yükselmesi dolayısıyla Belediye Başkanını kutladılar.

Emniyet Müdürü Kahya, Polis Haftası kutlama etkinlikleri çerçevesinde ziyaretlerde bulunduklarını, 162. kuruluş yıldönümü dolayısıyla 10 Nisan günü de Atatürk Anıtı önünde bir geçit töreni düzenleneceğini, ayrıca hafta boyunca çeşitli etkinlikler gerçekleştirileceğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız