SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Hırsız Peşinde

A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da son günlerde meydana gelen 18 hırsızlık olayı ile ilgili araştırmanın sürdüğü, bunlardan 2’siyle ilgili iki şahıs hakkında işlem yapıldığı bildirildi.

OLAYLAR..
Mücelli Caddesi’nde 42 yaşındaki R.G.’nin sorumlu müdür olarak çalıştığı işyerinin 2. katında bulunan uydu dekoderinin çalındığı, araştırmanın sürdüğü bildirildi.

Saray Mahallesi Ömerefendi Sokağında oturan 45 yaşındaki A.E.K., polise başvurarak, eve geldiğinde yatak odasının dağınız olduğunu, yaptığı araştırmada 2 battaniye, 1 battaniye ile çeyiz bulunan çantanın çalındığını fark ettiğini bildirdi ve hırsızın bulunmasını istedi.

Sarıcıoğlu Mahallesi 1. Otçu Sokağı’nda park halinde olan 34 yaşındaki L.A.’ya ait 44..263 plakalı araçtan, 15 adet halı, 3 adet tencere, 4 düdüklü tencere ve 10 battaniye çalındı.

Battalgazi Mahallesi’nde oturan 75 yaşındaki M.K. polise başvurarak, 10 gün kadar önce kontrol ettiğinde yerinde olan duvara yaslanmış vaziyetteki av tüfeği ile çekmecede bulunan miktarını bilmediği paranın çalındığını bildirdi.

Saray Mahallesi’nde 36 yaşındaki İ.G.’ye ait işyerine penceresini kırarak açıp giren hırsızlarca 1 adet LCD televizyon ile 2 traş makinesinin çalındığı belirlendi.

Kırçuval Mahallesi’nde 30 yaşındaki Y.D.’nin işyerinin önünde bulunan el arabasının çalındığı belirtilirken, polis şüphelilerden 34 yaşındaki G.A.’yı yakaladı, 36 yaşındaki abisi S.A.’yı ise arıyor.

Başharık Mahallesi’nde 35 yaşındaki S.T.’nin evinin önüne parkettiği 44..267 plakalı aracın kapı göbek kilidini söken hırsız 1 adet CD çalar ile 4 CD’yi çaldı.

Selçuklu Mahallesi’nde park halinde olan 29 yaşındaki A.D.’ye ait 44..343 plakalı kamyondan çalınan her biri 50 kiloluk 19 çuval şekerin ve hırsızın bulunması için araştırmaya başlayan polis, çalıntı şekerleri yakın bir sokakta 36 yaşındaki S.A. adlı şahsa ait park halindeki 44..508 plakalı aracın içerisinde buldu. Bu kişi aranıyor.

Yeni Sanayi Sitesi’nde 52 yaşındaki A.K.’ye ait işyerinin deposuna, kapısını kırarak giren hırsızlar toplam 3 bin lira değerinde 200 adet demir profil çaldılar.

Zaviye Mahallesi’nde 46 yaşındaki M.K.’nın evine, ahşap kapısının asma kilidini kırarak giren hırsız, şahsın kızları S.K. ve E.K. ile akraba kızı H.K.’ye ait nüfus cüzdanları ile 10 lira para çaldı.

34 yaşındaki İ.H.D. adlı şahıs, bir banka şubesinde tahsil etmek istediği hamiline yazılı 1.800 liralık çekin çalıntı olduğunun saptanması üzerine polis tarafından yakalandı. İ.H.D., kendisinin komisyon işi yaptığını, 40 gün önce adını E. olarak söyleyen bir şahsın çeki kendisine verdiğini ve çekin çalıntı olduğunu bilmediğini öne sürdü.

44 yaşındaki K.Y.’nin müdür olarak görev yaptığı, polisin adını açıklamadığı bir okula sınıf camlarından birini kırarak giren hırsız ya da hırsızların farklı sınıflardaki 4 bilgisayarın harddiski ile 2 adet CD sürücüsünü çaldıkları bildirildi.

Yaralı olarak Beydağı Devlet Hastanesi’ne getirilen 17 yaşındaki A.T., polise verdiği ifadede, çalıştığı Alışveriş Merkezi’ndeki işyerine gelen A.K.’nin cep telefonunu istediğini, şahsın daha sonra “Gel seninle bir şey konuşacağım” diye çağırdığını, işyerinden uzaklaştıktan sonra yüzüne kafa vurduğunu ve telefonu da alarak kaçtığını bildirdi. A.K. aranıyor.

Battalgazi ilçesi Yeni Mahalle’de 60 yaşındaki A.A.’ya ait evden çeşitli eşyaların çalındığı, ev sahibinin zararının 5 bin ila 10 bin lira arasında olduğunu öne sürdüğü, araştırmaya başlandığı bildirildi.

Sivas Caddesi’nde 45 yaşındaki C.K.’nın müteahhitliğini yaptığı inşaattan 5 bin 500 lira değerinde elektrik kablosu çalındı.

Hasan Varol Mahallesi’nde park halinde olan 69 yaşındaki C.Ç.’ye ait 44..039 plakalı otonun kapısını zorlamadan açan hırsız, ruhsatının içerisindeki 25 lirayı çaldı.

Hasan Varol Mahallesi’nde oturan 74 yaşındaki İ.D., polise başvurarak evinin önünde park halinde olan otosunun çalındığını bildirdi. Yapılan araştırmada söz konusu araç, 300 metre mesafede sağ ön kapı kilidi sökülmüş, kapıları açık ve terkedilmiş vaziyette bulundu.

Hacıabdi Mahallesi’nde 31 yaşındaki M.Ş. adlı şahsın, evinin girişinde bıraktığı toplam bin lira değerinde olan kaynak ve hitli makineleri çalındı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız