SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Kapan Attı, Yakaladı

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:38:33
Polis Kapan Attı, Yakaladı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerince yapılan operasyonlarda 3 gün içinde 182 bin 680 paket kaçak sigara ele geçirildi. Bir TIR'da yapılan aramada ise gümrük kaçağı badem içi ve kaju ele geçirildi. 

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince 7-9 Şubat tarihleri arasında 3 gün içinde yapılan operasyonlarda 49 plakalı bir araç içinde 12 bin paket kaçak sigara, 34 plakalı TIR’a takılı 27 plakalı dorsede 167 bin 200 paket kaçak sigara, 34 plakalı bir aracın içinden ise 3 bin 480 paket kaçak sigara ele geçirildi.  Kaçakçılık Şubesi ekiplerince her 3 olayla ilgili olarak ise toplam 6 şahıs hakkında gümrük kaçağı sigara ticaretinden işlem yapıldı.

KAÇAN ARAÇ KAPANLA YAKALANDI

Bu arada, içerisinde 12 bin paket kaçak sigara ele geçirilen 49 plakalı araç, Malatya-Elazığ Karayolu üzerinde Bölge Trafik Şubesi’nin önünde uygulama yapan polis ekiplerinden kaçtı. Çevreyolu üzerinde polis ekiplerinin dur ihtarına uymayan araç, Hava Lojmanları Kavşağında yola atılan kapan sonucunda lastiğinin patlaması üzerine MAŞTİ Kavşağı’nda bekleyen polis ekibince durdurularak alındı. Araç  burada çekiciye konularak Kaçakçılık Şubesi’ne götürüldü ve yapılan aramada 12 bin paket kaçak sigara elde edildi. Araç içerisinde bulunan 4 şüpheli hakkında da işlem yapıldı.

KAÇAK BADEM İÇİ YAKALANDI

Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince yapılan kontroller esnasında durdurulan 27 plakalı TIR’a takılı 33 plakalı dorsede gümrük kaçağı 24 ton badem içi ve kaju ele geçirildi. Olayla ilgili olarak 1 kişi hakkında yasal işlem yapıldı.

ARŞİV FOTO: Polis kapan atarken

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız