SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis: 'Kavga Kız Yüzünden..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Arapgir ilçesindeki Meslek Yüksek Okulu'nda 12 öğrencinin karıştığı kavganın kız yüzünden çıktığı iddia edildi.

Meslek Yüksek Okulu'nda, Muş Varto doğumlu M.S.B (22) ve Gaziantep'in Nizip ilçe doğumlu A.O (20) ile karşı gruptan Mersin'in Tarsus ilçe doğumlu R.A (22) ve Diyarbakır'ın Ergani ilçesi doğumlu V.K (22) isimli öğrencilerin aralarındaki kız meselesi yüzünden tartışma çıktığı ve kavgaya dönüştüğü bildirildi.

Elazığ'ın Kovancılar ilçesi doğumlu H.P (24), Diyarbakır Çermik doğumlu Ş.Ö (20), Adana Seyhan doğumlu B.B (22), Malatya Yeşilyurt doğumlu Ş.I (20), Malatya doğumlu V.K.E (22), Malatya doğumlu U.Y (19), Malatya Battalgazi doğumlu Ö.E (19) ve Malatya Battalgazi doğumlu T.T.T (23) isimli öğrencilerin de kavgaya karıştığı ileri sürüldü.

Emniyet Müdürlüğü olayla ilgili olarak şu bilgiyi verdi:

"29.12.2009 günü saat: 15.45 sıralarında yukarıda belirtilen adreste meydana gelen tahkikatta; M.S.B. isimli şahıs ile arkadaşı olan A.O. isimli şahısların karşı gruptan olduğu belirtilen R.A. ve V.K. isimli şahıslarla aralarında kız meselesi yüzünden çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğü, daha sonra yukarıda adı geçen diğer şahıslarında olaya karıştığı ve karşılıklı olarak birbirlerini darp ettikleri tespit edilmiş, konu ile ilgili C.Savcısına bilgi verildiğinde şahısların ifadelerinin alınarak hazırlanan tahkikat evraklarının adli mercilere ikmalen gönderilmesi talimatı alınmış olup, tahkikata devam edilmektedir."

12 öğrencinin adliyeye çıkarılacağı bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız