SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Koşusu ve Futbol Maçı..

A- A+ PAYLAŞ

Emniyet Teşkilatının kuruluşunun 161. yıldönümü kutlamaları ve Polis Haftası etkinlikleri kapsamında Malatya'da Polis- Halk Koşusu, Polis- Basın futbol maçı, Pütürge'de Polis Hatıra Ormanı fidan dikim törenleri gerçekleştirildi.

POLİS- HALK KOŞUSU..
Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından Polis-Halk iş birliğinin daha da pekiştirilmesi için Polis-Halk Koşusu düzenlendi.

Emniyet Müdürlüğü'nün önünde başlayıp, İstasyon ve İnönü Caddesi üzerinde devam ederek, belediye önünde sona eren yarışmaya toplam 108 kişi katıldı. Emniyet Müdürü Orhan Savaş, polis-halk iş birliği açısında halk koşusunun önemli olduğunu belirterek, "Bu koşudaki katılımcıların hepsi dereceye girmiştir" dedi.

Yarışma sonucunda Ali Seydi Koşar birinci, Emrah Hıçkırık ikinci ve Barış Kılıç ise üçüncü oldu.

Dereceye girenlere çeyrek altın ve belgelerini Emniyet Müdürü Orhan Savaş, Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf İzzettin Cengiz ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Bayansalduz tarafından verildi.

EMNİYET- BASIN MAÇI..
Malatya'da Polis Haftası kutlamaları kapsamında basın mensupları ile emniyet mensupları arasında yapılan maçı polisler farklı bir skorla aldı.

Türk Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümü nedeniyle polisler ile basın mensupları, Polis Meslek Yüksek Okulu'nun halı sahasında karşı karşıya geldi. Bir hayli çekişmeli geçen maçı Emniyet 14-9 kazandı.

Maçın rövanşının, Çalışan Gazeteciler Günü'nde oynanacağı belirtildi.

PÜTÜRGE'DE POLİS HATIRA ORMANI..
Pütürge İlçesi'nde de, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 161. yıldönümü etkinlikleri çerçevesinde, İlçe Kaymakamlığı, Emniyet Amirliği ve Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organizasyonuyla, ilçe merkezinde Polis Hatıra Ormanı'na fidan dikim töreni düzenlendi.

İlçenin Gürlük mevkiinde fidan dikim töreninde konuşan Pütürge Kaymakamı Mithat Gözen, "Toplumumuzda huzurun teminatı olan Emniyet Teşkilatımız ile diğer kurumlar ve vatandaşlar arasındaki iyi diyalog ve işbirliğinin güzel bir örneğini yaşıyoruz. Bu işbirliğinin ağaçlandırma gibi yararlı bir faaliyetle olması ayrı bir güzellik ve mutluluk kaynağıdır" dedi.

Törene katılanlar, Polis Hatıra Ormanı'na yaklaşık 500 tane fidan dikti.

TEŞEKKÜR ZİYARETİ..
Bu arada Malatya Şeker İlköğretim Okulu yetkilileri ve bir grup öğrenci, yollarda trafik kazalarına karşı öğrencileri koruyan polislere teşekkür etmek ve Polis Haftası'nı kutlamak için Malatya Emniyet Müdürü Orhan Savaş'ı ziyaret etti.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş'ın makamında gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Şeker İlköğretim Okulu Müdürü Niyazi Yener, 28 Kasım 2005 tarihinde okulları önünde meydana gelen trafik kazası sırasında, orada görevli polis memurları Bahattin Kılıç ve Adnan Ayvasoğlu'nun hayatlarını tehlikeye atarak öğrencileri elim kazadan kurtardıkları için teşekkürlerini iletti.

Şeker İlköğretim Okulu Aile Birliği Başkanı Özer Varol ise, Polis Teşkilatı'nın 161. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, okullarının şehirlerarası karayolu kenarında bulunması nedeniyle kazaların sürekli meydana geldiğini, yetkililerden buraya üst geçit istemelerine rağmen, bunun bir türlü yapılmadığını dile getirdi.

Emniyet Müdürü Orhan Savaş ise 6 yıldır Malatya'da görev yaptığını hatırlatarak, Şeker İlköğretim Okulu önü de dahil, trafikte kara noktaları tespit edip önlem aldıklarını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız