SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Polis Kundakçıları Arıyor

A- A+ PAYLAŞ

Birkaç saat arayla birbirine yakın 3 ayrı yerde oto kundaklayan saldırganların belirlenmesine ve yakalanmalarına çalışılıyor.

İlk kundaklama olayı Pazar akşamı 20.30 sıralarında Zaviye Mahallesi Tevfik Temelli Caddesi 32. Sokaktaki sitenin otoparkında meydana gelmişti. Apartmanın altında bulunan ve sadece apartman sakinlerinin araçlarına izin verilen oto parkta, 44 ER 808 plakalı oto yakılmak istenmiş, olayı erken fark eden araç sahibi ve apartman sakinleri yangın tüpü ile müdahale ederek alevleri söndürmüşlerdi. Arka teker civarında yanmış vaziyette 7-8 kibrit saptanmıştı.

Pazar’ı Pazartesi’ne bağlayan gece 00.10 sıralarında da Zaviye Mahallesi Hasanbey Caddesi 31. sokakta park halinde olan 43 yaşındaki H.D.’ye ait traktörün koltuk kısmı, T.T.’ye ait minibüsün bazı kısımları ile 27 yaşındaki M.Ç.’ye ait odun ve kömür meçhul saldırganlarca ateşe verilmiş, çıkan yangına itfaiye müdahale etmiş ve büyümeden söndürmüştü.

Pazar’ı Pazartesi’ne bağlayan gece yarısından sonra 02.50 sıralarında kundakçılar bu kez Şeyhbayram Mahallesi Hacıbektaş Veli Caddesi 2. sokakta ortaya çıkmışlardı. 31 yaşındaki B.B.’nin çalıştığı işyerine ait olan ve park halinde olan otonun arka sağ tekerlek, bagaj kısmı ve tamponu kundaklama sonucu zarar görmüş, bu yangına da itfaiye müdahale etmişti.

Polis, kundaklama olaylarının bölücü terör örgütü sempatizanlarınca gerçekleştirilmiş olabileceğini değerlendirirken, bunları belirlemeye ve yakalamaya çalışıyor.

Geçtiğimiz hafta da Ataköy ve Zaviye Mahallelerinde 2 kundaklama olayı meydana gelmiş, olayla ilgili 2 kundakçı yakalanmış ve mahkemece tutuklanmışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız